Αποκάλυψη «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz

Πότε τους είδαν για τελευταία φορά μαζί;

Αποκάλυψη «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz
Μετά από τρία χρόνια σχέσης, Ελεονώρα Μελέτη και Γιάννης Ολιζιέρσκυ χώρισαν. Η τελευταία φορά μάλιστα που ο φωτογράφοι τους είδαν μαζί, ήταν πριν ένα μήνα περίπου, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Onirama: «Έχω να τους δω κάνα μήνα, που τους είχαμε δει στους Onirama. Μια χαρά δείχνανε, μια χαρά καθόντουσαν μαζί αγαπημένοι, δεν έδειχναν να έχουν κανένα πρόβλημα», είπε στο Star ο φωτορεπόρτερ, Θωμάς Δασκαλάκης.

Ωστόσο, πολλοί ισχυρίζονται όπως τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους είχαν ήδη αρχίσει να δι��φαίνονται από τον Σεπτέμβριο, με το που το ζευγάρι επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Σύμφωνα με τον φωτορεπόρτερ Αποστόλη Παπανικολάου, την τελευταία φορά που τους είδε μαζί ήταν «από τον Σεπτέμβρη, στην Πάρο. Πολύ αγαπημένοι! Περίμενα ότι ήταν ένα ζευγάρι αγαπημένο και θα προχώραγε πιο μακριά αυτή η σχέση».

Όλο αυτό το διάστημα, Γιάννης και Ελεονώρα, προσπαθούσαν να βρουν τρόπο ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα στη σχέση τους. Γι΄αυτό και ο Γιάννης ήταν δίπλα στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Ελεονώρα πριν κάνα δίμηνο: «Τελευταία φορά που την είδα ήταν πριν κάνα δίμηνο, την ώρα που έβγαινε από το νοσοκομείο που είχε κάνει την επέμβαση, είχε έρθει ο Γιάννης να την πάρει», θυμάται ο φωτορεπορτερ Παύλος Καραμπάτσης.

Την περίοδο εκείνη ήταν που άρχισαν να γίνονται και πιο σπάνιες οι κοινές τους εμφανίσεις: «Είχαμε αρκετό καιρό να τους δούμε μαζί σε κοσμικές εξόδους, υπήρχαν κάτι υπόνοιες, κάτι ψιθυριζότανε αλλά δεν ήτανε, γιατί εμείς τους βλέπαμε πολύ ερωτευμένους. Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση», λέει ο φωτορεπόρτερ Μιχάλης Σταματόπουλος.

Χαρακτηριστικό είναι πως την ημέρα των Ερωτευμένων, η Ελεονώρα καλεσμένη στο «Πρωινό mou», απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν στη σχέση της.

Αν και όλο αυτό τον καιρό έγιναν προσπάθειες και από τις δυο πλευρές να σωθεί η σχέση τους, Ελεονώρα και Γιάννης αποφάσισαν τελικά να χωρίσουν. Τα Χριστούγεννα τα γιόρτασαν μαζί, αλλά όχι και τον καινούργιο χρόνο.Οι ψίθυροι έγιναν κραυγές και για να μην γίνουν και φωνές, αποφάσισαν να το δημοσιοποιήσουν.

Όπως και να΄χει, το ζευγάρι συνεχίζει σύμφωνα με πληροφορίες να διατηρεί φιλικές σχέσεις, καθώς μέχρι πρόσφατα έμεναν στο ίδιο σπίτι. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, έκαναν και διακοπές με φίλους στην Αράχωβα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top