Λούκας Γιώρκας: «το τραγούδι μίλησε στην ψυχή μου»

Τι είπε για την Eurovision και την εμφάνισή του στη σκηνή

Λούκας Γιώρκας: «το τραγούδι μίλησε στην ψυχή μου»

«Αυτό το τραγούδι μίλησε στην ψυχή μου, με αντιπροσωπεύει απευθείας», είπε ο Λούκας Γιώρκας για το «Watch My Dance» με το οποίο συμμετέχει στον εθνικό τελικό της Eurovision. Παράλληλα, ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε την ιστορία που κρύβει το κομμάτι, ενώ δήλωσε... άγνοια για το πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή σε περίπου μία εβδομάδα!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Λούκας εξομολογήθηκε πως όταν του παρουσίασαν το τραγούδι αγκάλιασε και φίλησε τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, που υπογράφει την μουσική. «Είχα μείνει κόκαλο, που λέμε πιο λαϊκά», πρόσθεσε.

«Το τραγούδι αυτό ήταν μια ιδέα του Λύρα και μέσα σε 42 ώρες ήταν έτοιμο. Ήταν Παρασκευή βράδυ όταν ο Γιώργος Λύρας πήρε τηλέφωνο τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, τους ανακοίνωσε την ιδέα να συνδυαστεί το ραπ με το ζεϊμπέκικο και μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι είχα ηχογραφήσει εγώ την φωνή», αποκάλυψε.

Ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχθηκε πως είχε την Eurovision πολύ ψηλά, ωστόσο, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έπαιρνε μέρος ούτε καν στον ελληνικό τελικό. «Είμαι της άποψης του καλού τραγουδιού, όχι ενός τραγουδιού μόνο για την Eurovision», πρόσθεσε και χαρακτήρισε μεγάλη του τιμή που λέει το «Watch My Dance».

Ο Λούκας απέφυγε να κρίνει τα τραγούδια των υπόλοιπων 5 διαγωνιζόμενων, λέγοντας μονάχα πως αποτελούν φρέσκιες ιδέες και ο ελληνικός τελικός θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Όσο για την σκηνική του παρουσία το βράδυ της 2ας Μαρίου; Παρέπεμψε στον Κωνσταντίνο Ρήγο που την επιμελείται, καθώς -όπως είπε- ούτε ο ίδιος γνωρίζει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top