Μπουνιές σε club έπαιξε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης!

Mε ποιόν και γιατί πιάστηκε στα χέρια ο σέξι ηθοποιός;

Μπουνιές σε club έπαιξε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης!

Μπουνιές και κλωτσιές έριξε σε γνωστό club της Αθήνας ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, που πιάστηκε στα χέρια με άνδρα ασφαλείας! Μάρτυρες του περιστατικού έγιναν η Αθηναΐς Νέγκα, ο ��λίας Πανταζόπουλος, ο Χάρης Χριστόπουλος και αρκετά μοντέλα, που ήταν στην παρέα του γοητευτικού ηθοποιού.

Για να πάει η καρδιά σας στη θέση της, ο καβγάς δεν ήταν αληθινός, αλλά για τις ανάγκες του video clip του Θεοχάρη, ο οποίος αποφάσισε να τραγουδήσει... παίζοντας ξύλο.

Μπορεί στην Eurovision να του έριξαν «άκυρο», ο ηθοποιός όμως δεν το βάζει κάτω: σύντομα στις οθόνες μας θα δούμε το τραγούδι «I am flying», σε στίχους Νίκου Καϊτατζίδη και μουσική Νίκου Τερζή.

Όπως διαβάζουμε στην «Espresso», γυρίσματα για το clip έγιναν και σε πολυτελές ξενοδοχείο, ενώ θα συνεχιστούν σε... lear jet γνωστού επιχειρηματία, που είπε το «ναι» λόγω της γνωριμίας του με τον Ηλία Ψινάκη.

Για την παραγωγή δούλεψε η ομάδα του Ευγένιου Κατραβά, με την σκηνοθεσία να φέρει την υπογραφή του Γιάννη Μικρού, που ανέλαβε το «Dancing With The Stars» και το «Just The 2 OfUs».

Το «I am flying» είναι εξολοκλήρου στα αγγλικά, τις επόμενες ημέρες όμως θα βγει και στα ελληνικά, ενώ θα κυκλοφορήσει επίσης στα ρώσικα και τα γερμανικά!

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα και ακούστε το τραγούδι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top