Aniston: «Έχω να βγω ραντεβού πολύ καιρό»

Οι πρώην, οι σχέσεις και το παιδί

Aniston: «Έχω να βγω ραντεβού πολύ καιρό»
«Αποφάσισα να ζήσω τη ζωή μου όσο πιο έντ��να μπορώ». Με αυτά τα λόγια ανακοίνωσε η Jennifer Anniston την αλλαγή πλεύσης στη ζωή της. Έχοντας κλείσει τα 42 της χρόνια στις 11 Φεβρουαρίου, αποφάσισε να σταματήσει ν’ ασχολείται με τα media: «δεν τρέχει και τίποτα αν μια μέρα οι παπαράτσι με φωτογραφήσουν με αχτένιστα μαλλιά και χωρίς make-up. Δεν χρειάζεται να μου κάνετε photoshop. Ο,τι βλέπετε μπροστά σας είναι αληθινό».

Σε όσους θέλουν να τη δουν μανούλα, απαντά: «Χαλαρώστε. Θα συμβεί κι αυτό. Δεν είμαι κατά του να φέρω ένα παιδί στον κόσμο μόνη μου, αλλά πιστεύω ότι δεν θα συμβεί στην περίπτωση μου. Αν συμβεί πάντως, θα τραγουδάω από το πρωί έως το βράδυ. Είναι καλύτερο από το να υιοθετήσω ένα μωρό από το Μεξικό»,λέει στο περιοδικό People.
Με τους περισσότερους πρώην της διατηρεί επαφές ενώ δεν τρέφει αρνητικά συναισθήματα για κανέναν: «αν αφήσεις τον απαιτούμενο χρόνο να περάσει, μπορείς να το πετύχεις αυτό. Με ένα χωρισμό, δεν πέθανε και κανείς. Η Γη συνεχίζει να γυρίζει».

Άλλωστε όπως λέει «δεν βρέθηκα ποτέ σε μια σχέση που να περνούσα άσχημα. Ήταν όλες υπέροχες και έμαθα από καθεμία απ΄αυτές. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

Σε έναν σύντροφο ψάχνει «να έχει χιούμορ, να είναι καλός φίλος και πάνω απ΄όλα πιστός». Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει ακούσει για τον εαυτό της είναι «ότι είμαι δυστυχισμένη. Πραγματικά είμαι ευτυχισμένη!».

Νιώθει ευλογημένη που έχει «μια σπουδαία καριέρα και εκπληκτικούς φίλους», ενώ παραδέχεται ότι «δεν αντέχω χωρίς τηγανιτές πατάτες και σάλτσες». Ωστόσο, φροντίζει να ασκείται συχνά, κάνοντας γυμναστική μια ώρα την ημέρα, με την πολύ καλή φίλη και προσωπική της γυμνάστρια, Mandy.

Μερικά πράγματα που δεν ξέρετε για την Aniston:

-Έχει να βγει ραντεβού πολύ καιρό

-Οι γλουτοί της είναι το σημείο που την δυσκολεύει στη γυμναστική

-Η χειρότερη της συνήθεια είναι ότι πειράζει συνεχώς τα μαλλιά της

-Η καλύτερη της συμβουλή για να δείχνει όμορφη είναι ο ύπνος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top