«Με τον Κώστα Βουτσά έχασα δύο παιδιά»

Συγκινητικές δηλώσεις από την πρώην σύντροφο του ηθοποιού

«Με τον Κώστα Βουτσά έχασα δύο παιδιά»

Πριν από λίγο καιρό, η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά την μέχρι τότε άγνωστη περιπέτεια με την υγεία της. «Είναι τόσο δυνατός ο πόνος που νιώθει κανείς στο άκουσμα της λέξης καρκίνος, που δεν περιγράφεται. Φοβόμαστε το θέμα καρκίνος, αλλά αυτή δυστυχώς μπορεί να γίνει καθημερινότητα για τον καθένα από εμάς», είχε δηλώσει στην εκπομπή Super Star.

Σήμερα, η σύντροφος του Κώστα Βουτσά και μητέρα του Ανθιμου Ανανιάδη αποκαλύπτει ότι κατά την διάρκεια της σχέσης της με τον ηθοποιό «έχασε» δυο παιδιά. «Ήταν ένας ζεστός έρωτας. Περάσαμε πολύ όμορφα χρόνια. Υπήρξαν βέβαια σε όλη αυτή την πορεία και στιγμές λύπης. Όπως τότε που έχασα δύο παιδιά από τον Κώστα. Το πρώτο ήταν κατά την διάρκεια της συμβίωσής μας και το δεύτερο το έχασα λίγο πριν από τον γάμο μας. Ήταν πολύ σκληρό αυτό για μένα. Το παιδί πέθανε μέσα μου. Μετά τον γάμο, αναγκαστικά υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση», δήλωσε η κα Καραγιάννη, προσθέτοντας ότι εκείνη ήταν που ζήτησε διαζύγιο από εκείνον και επειδή οι δυο τους αγαπιόντουσαν πάρα πολύ, ο κος Βουτσάς κατάλαβε ποιοι ήταν οι λόγοι που την έκαναν να πάρει αυτήν την απόφαση.

«Παρά τον χωρισμό μας, τον αγαπώ και νοιάζομαι για εκείνον. Θέλω να είναι ευτυχισμένος και να βρει κάποια σύντροφο που να τον αγαπάει πραγματικά. Του έσωσα την ζωή κάποια στιγμή. Όταν ήταν στο νοσοκομείο ήμουν δίπλα του», δήλωσε, τονίζοντας ότι ενώ εκείνος ήταν ενήμερος για το πρόβλημα της υγείας της, δεν της τηλεφώνησε ποτέ για να δει πώς είναι. Τώρα, οι δυο τους δεν έχουν καμία επικοινωνία.

«Αυτό συνέβη τον περασμένο Μάϊο. Τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου, έκανα την εγχείριση και από εκεί και πέρα άρχισε ένα διάστημα δύσκολο με χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Τώρα όμως είμαι εντελώς καλά, μου το έχουν επιβεβαιώσει και οι γιατροί. Είμαι εδώ γεμάτη όνειρα. Από την φύση μου, είμαι ένας άνθρωπος που έχει ηρεμία ψυχής. Πιστεύω στον Θεό από μικρό παιδί και αυτή η περιπέτεια ενίσχυσε την πίστη μου ακόμη περισσότερο», δήλωσε, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της Ανθιμο Ανανιάδη που ζει στο εξωτερικό.

«Ο Άνθιμος είναι όλη μου η ζωή. Η κινητήριος δύναμή μου. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ειδοποίησα. Ο Άνθιμος μεγάλωσε σαν πρίγκιπας. Αυτό όμως που του δίδαξα ήταν ότι και οι πρίγκιπες αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρέπει να τις ξεπερνούν με το κεφάλι ψηλά. Η ζωή είναι όμορφη όχι μόνο για τις χαρές που μας δίνει, αλλά και για τις λύπες. Ο πόνος σε κάνει πιο δυνατό. Μαθαίνεις την ζωή πιο βαθιά και την εκτιμάς περισσότερο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top