Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στους Ανδρες της Χρονιάς

Φουλ του μαύρου οι κυρίες, με φούστα ο Τζιμπρίλ Σισέ

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στους Ανδρες της Χρονιάς

Το ένα φόρεμα μετά το άλλο βλέπαμε στις αφίξεις για τους Ανδρες της χρονιάς, αλλά τρομάξαμε να βρούμε ρούχο που ΔΕΝ ήταν μαύρο! Είναι βέβαια η ασφαλέστερη λύση για μια επίσημη δημόσια εμφάνιση, αλλά σχεδόν όλες οι κυρίες που βρέθηκαν στην λαμπερή βραδιά φορούσαν… το συγκεκριμένο χρώμα!

Στενό από την μέση και πάνω και ανοιχτό από την μέση και κάτω ήταν το μαύρο φόρεμα της Ευγενίας Μανωλίδου, με δαντελένιες λεπτομέρειες στο στήθ��ς. Η παρουσιάστρια το συνδύασε με επίσης μαύρες γόβες.

Στενή ήταν η τουαλέτα που επέλεξε η Νάντια Μπουλέ, επίσης με δαντέλα στο στήθος και κλειστό ακόμη και τον λαιμό. Το τελείωμα γοργόνας έδινε μια διαφορετική πινελιά στο μαύρο ρούχο.

Μαύρο κουστούμι με μωβ γραβάτα ήταν η εμφάνιση που επέλεξε ο Σάκης, ενώ σε αρκετά ροκ διάθεση φαίνεται πως βρισκόταν η Πόπη Τσαπανίδου, που φόρεσε μποτάκια, μαύρο κοντό φόρεμα και δερμάτινο μπουφάν.

Η συνέχεια του μαύρου δόθηκε με την μαύρη τουαλέτα της Μπέττυς Μαγγίρα, η οποία επέλεξε στιλ Ρίτα Χέϊγουορθ, με μακρύ φόρεμα με ένα περίτεχνο σχέδιο με κόμπο κάτω από το στήθος, γούνα, μπεζ γόβες και «σπαστά» μαλλιά. Παρόμοιου στιλ, με λεπτομέρεια στην πλάτη, όμως, ήταν και η μαύρη τουαλέτα της Σίσσυς Φειδά. Μαύρη εφαρμοστή τουαλέτα τίγκα στην δαντέλα και με λευκό γιακά φόρεσε η Βάσω Κολλιδά, που εκτός των άλλων, είχε πολλά κέφια και με το μαλλί της. Ο κόμπος στο κεφάλι, μόνον απαρατήρητος δεν πέρασε.

Το φούλ του μαύρου έσπασε με την Μαρίνα Βερνίκου που επέλεξε γκρι ρούχο, πολύ στενό και πολύ κοντό, μέσα από το οποίο φαινόταν οι τέλειες αναλογίες της. Για το styling του Λάκη Γαβαλά, πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. Και μόνο η εικόνα με το φούξια παντελόνι, το μπεζ γιλέκο και το πράσινο μπουφάν, ασορτί με το παπιγιόν, συνδυάζεται άψογα με την φράση «απλά δεν υπάρχει». Γιατί είναι και κυριολεκτικό. Δεν το έχουμε δει πουθενά αλλού. Περιττό να αναφέρουμε ότι στις δέκα η ώρα το βράδυ φορούσε γυαλιά ηλίου. Οσο για τον Τζιμπρίλ Σισέ; Ηταν μία ακόμη εκκεντρική εμφάνιση που σχολιάστηκε, καθώς ο αθλητής της χρονιάς εμφανίστηκε με… φούστα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top