Γιατί ο Ashton Kutcher θέλει να μοιάσει στη Demi Moore;

Δείτε τι κάνει για να τα καταφέρει!

Γιατί ο Ashton Kutcher θέλει να μοιάσει στη Demi Moore;
Αυτή η γυναίκα είναι όντως άξια θαυμασμού για ένα και ΜΟΝΟ λόγο. Στα 48 της, έχει καταφέρει να μοιάζει 20 και να φαίνεται ίδια με την 16χρονη κόρη της, που αν τις δει κανείς δίπλα δίπλα, νομίζει ότι είναι αδερφές και όχι μητέρα με κόρη.


Ο λόγος για την Demi Moore, που δεν εξηγείται αλλιώς: η έχει πάρει το ελιξίριο της νεότητας, ή έχει πολύ καλά γονίδια, ή τέλος, πολύ καλό πλαστικό. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση: πέρα από το καλό της DNA, η διάσημη σταρ υπολογίζεται ότι έχει ξοδέψει περίπου 220.000 λίρες προκειμένου να βελτιώσει το σώμα και την εμφάνιση της.
Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται: λιποαναρρόφηση στους γοφούς, στους μηρούς και στο στομάχι, που κόστισαν 19.000 λίρες. Για να βάλει εμφυτεύματα στήθους λέγεται πως ξόδεψε 9.500 λίρες, και άλλες 20.000 προκειμένου να κάνει διορθωτικές επεμβάσεις στο πρόσωπο. Για να μην συμπεριλάβουμε σε αυτά τους ειδικούς διατροφολόγους, τους personal trainers και τους δασκάλους yoga, οι οποίοι είναι συνεχώς από πάνω της.
Αυτά βλέπει και ο 33χρονος σύντροφος της Ashton Kutcher, και έχει βαλθεί να της μοιάσει! Το ζεύγος βρισκόταν για διακοπές στην Καραϊβική το περασμένο Σαββατοκύριακο, και όση ώρα η καλλίγραμμη Moore απολάμβανε τον ήλιο, τη θάλασσα και τα συναφή, ο Kutcher είχε πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα. Τι μελετούσε; «Το χάπι της νεότητας» ήταν ο τίτλος του βιβλίου και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, έχει πέσει πολλή… μελέτη!

Έτσι είναι… μ΄όποιον δάσκαλο καθίσεις… τέτοια γράμματα θα μάθεις!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top