Τι κοινό έχουν Χατζηγιάννης, Θεοφάνους ΚΑΙ Ρομάν Αμπράμοβιτς;

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες!

Τι κοινό έχουν Χατζηγιάννης, Θεοφάνους ΚΑΙ Ρομάν Αμπράμοβιτς;

Διακεκριμένα πρόσωπα από τον επιχειρηματικό, τον καλλιτεχνικό, ακόμη και τον πολιτικό κόσμο έχουν ήδη επενδύσει σε ένα project εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Κύπρο, στην «γειτονιά των πλουσίων», όπως αποκαλούνται οι δημοφιλέστεροι ουρανοξύστες της Λεμεσού.

Πρόκειται για τους Δίδυμους πύργους της Λεμεσού, δύο ουρανοξύστες 16 ορόφων που χτίστηκαν πρόσφατα σε ένα από τα πιο όμορφα, παραθαλάσσια μέρη της πόλης. Αν και η συγκεκριμένη περιοχή στην οποία βρίσκονται οι πύργοι, βρίσκεται σε φάση ανάπλασης ούτως ή άλλως, οι παροχές και οι ανέσεις του συγκροτήματος είναι πρωτοφανείς για τα δεδομένα της. Οι ανέσεις και οι παροχές θυμίζουν πεντάστερο ξενοδοχείο.

Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων έχουν την δυνατότητα να κολυμπούν σε πισίνες, να χαλαρώνουν σε υδρομασάζ, ή στο κέντρο σπα, να αθλούνται στο γυμναστήριο, ή να παίζουν τένις στα γήπεδα που διαθέτει το συγκρότημα. Συγκεκριμένα, κάθε ρετιρέ κοστίζει άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ και έχει δική του πισίνα, καθώς και προηγμένη διακόσμηση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ και το φαγητό τους στην πλατεία που δημιουργήθηκε ειδικά γι’ αυτούς στο επίπεδο της θάλασσας και να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα των μεγαλυτέρων Οίκων μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού που έχουν ήδη ανοίξει εκεί.

Μέχρι πρότινος, ανάλογο συγκρότημα κατοικιών δεν υπήρχε στην περιοχή και με το που υλοποιήθηκε η ιδέα, δεκάδες πασίγνωστες προσωπικότητες έσπευσαν να αγοράσουν σπίτ�� σε έναν από τους δύο πύργους. Ανάμεσα στα πρόσωπα που ήδη έχουν αγοράσει σπίτι εκεί συγκαταλέγεται και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος μάλιστα αγόρασε penthouse, δηλαδή διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο, που φυσικά διαθέτει την ωραιότερη θέα και για τον λόγο αυτό κοστίζει και μια περιουσία.

Ένας άλλος ξένος και διάσημος επιχειρηματίας που αγόρασε επίσης σπίτι εκεί είναι ο πρόεδρος της Porsche, Βέντελιν Βίντεκινγκ, ο οποίος δήλωσε ότι είναι τόσο εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του νησιού, που ήθελε οπωσδήποτε ένα σπίτι για να μένει την περίοδο των διακοπών του.

Από τους Έλληνες που ήδη αγόρασαν σπίτι στους πύργους της Λεμεσού ξεχώρισε η αγορά του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος πήρε διαμέρισμα στον έκτο όροφο του ενός από τους δύο πύργους, ενώ λίγο καιρό αργότερα ακολούθησε ο επίσης Κύπριος Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε σπίτι για να παραθερίζει.

Όπως όλα δείχνουν, το επόμενο διάστημα και η Μιμή Ντενίση πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα των διάσημων γειτόνων… Και ποιος ξέρει και ποιος άλλος…

Λέτε να δούμε την Ζέτα ηλιοκαμμένη στις αμμουδιές της Λεμεσού; Η την γνωστή θιασάρχισα να «σηκώνει» τα μαγαζιά των Dolce and Gabbana και της Sonia Rykiel; Πηγή: Real life

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top