Ελληνίδα ηθοποιός ξέθαψε τον πατέρα της για να δείξει ότι είναι αθώα!

Γιατί κατηγορήθηκε για απάτη;

Ελληνίδα ηθοποιός ξέθαψε τον πατέρα της για να δείξει ότι είναι αθώα!

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την ζωή της έκανε η Τάνια Καψάλη, που αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να κάνει εκταφή στον πατέρα της για να αποδείξει την αθωότητά της!

Μιλώντας στον «Καφέ με την Ελένη», η γνωστή ηθοποιός εξήγησε ότι το 1995 παράτησε την καριέρα της για να πάει στην Αμερική εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού προβλήματος με τον πατέρα της. «Ήταν ένα μαύρο κομμάτι της ζωής μου, τα πέτρινα χρόνια», είπε.

Όπως πρόσθεσε, το 1999 ο πατέρας της -που είχε πεθάνει 4 χρόνια πριν- κατηγορήθηκε ότι είχε κλέψει 10 δισ. πουλώντας κτήματα και είχε πάει στην Αμερική, ενώ εκείνη θεωρήθηκε συνένοχη σε απάτη.

«Τότε γράφανε, κάνανε, ράνανε, λέγανε ότι πρέπει να πάω φυλακή και με αναγκάσανε να πάω και να κάνω εκταφή του πτώματος του πατέρα μου... Ο κόσμος γουστάρει να λέει για όλους πολλά», πρόσθεσε.

Η Τάνια Καψάλη εξομολογήθηκε πως έφτασε σε οριακό σημείο, ωστόσο, κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα. «Ακόμα και την στιγμή που είχα τις δυσκολίες έλεγα ότι απλώς η ζωή είναι δύσκολη, δεν έλεγα δεν θέλω να την ζω. Και νομίζω ότι τελικά είμαι δυνατό κορίτσι», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top