Αθηνά Οικονομάκου: «Αν ένας άντρας δεν με θέλει μια, δεν τον θέλω δέκα»

«Είμαι εγωίστρια σε αυτά, δεν θα τον διεκδικούσα»

Αθηνά Οικονομάκου: «Αν ένας άντρας δεν με θέλει μια, δεν τον θέλω δέκα»
Η Αθηνά Οικονομάκου δηλώνει «εγωίστρια» στα ερωτικά της. Δεν θα διεκδικούσε ποτέ έναν άντρα που θα ήξερε ότι δεν την θέλει. «Αν δεν με θέλει μια, δεν τον θέλω δέκα» λέει, και πιστεύει ότι «δεν υπάρχει λόγος να πιέζεις έναν άνθρωπο που δεν σε θέλει».
Ωστόσο στη ζωή της έχει κάνει υπερβολές για χάρη ενός έρωτα: «έχω προσπαθήσει να τον μεταπείσω, ενώ εκείνος την ίδια ώρα, μου έδειχνε ότι η σχέση μας έχει τελειώσει». Άλλωστε για τη νεαρή ηθοποιό ένας έρωτας τελειώνει όταν «προκύψει κάποιο θέμα το οποίο δεν διορθώνεται».

Δίπλα της, έχει πάντα την οικογένεια της και κάποιους φίλους τους οποίους όπως λέει «εμπιστεύομαι τρελά. Είναι οι άνθρωποι που θα είναι κοντά μου στη χαρά και στη λύπη και μου το έχουν αποδείξει. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που τους έχω». Παρ΄όλ΄αυτά, δεν ακολουθεί πιστά τη γνώμη κανενός.
Την τρελαίνει «το ψέμα και η αδικία», και τον πρώτο καιρό που της χρέωναν και από διαφορετικό σύντροφο «Θύμωνα. Ήταν ένα σοκ να διαβάζω και ν΄ακούω συνέχεια για καινούργιους συντρόφους. ��ώρα πια γελάω και αδιαφορώ. Μ΄έχει κουράσει!».

Παρά την επιτυχία του σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, το μόνο που έχει αλλάξει στη ζωή της τα δυο τελευταία χρόνια είναι «ότι είμαι περισσότερο αναγνωρίσιμη και έχουν προστεθεί στο πρόγραμμα μου οι φωτογραφήσεις και οι συνεντεύξεις, που μου έχουν αφαιρέσει κομμάτια από τον προσωπικό μου χρόνο». Κατά τ ΄άλλα, «έχω τις ίδιες παρέες και βγαίνω στα ίδια μέρη».

Όσο για τα γυρίσματα της σειράς; μπορεί όπως λέει να είναι πολλά, κουραστικά και καθημερινά, αλλά όταν τελειώσουν «θα μου λείψουν τα πάντα! Μέχρι και η περούκα που φοράω αυτά τα δυο χρόνια!».

Πηγή: Ηello
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top