Μάρω Λύτρα: «Με έχει κακοποιήσει σύντροφος μου»

«Θα κάνω παιδί και μόνη μου αν χρειαστεί»

Μάρω Λύτρα: «Με έχει κακοποιήσει σύντροφος μου»
Πιο δυνατή και συνειδητοποιημένη από ποτέ, η Μάρω Λύτρα το έχει πάρει απόφαση: θα κάνει παιδί και μόνη της αν χρειαστεί: «Θέλω να κάνω οικογένεια. Να κάνω ένα παιδάκι. Και δεν θέλω να σκέφτομαι σε λίγα χρόνια ότι δεν έγινα μητέρα γιατί δεν βρέθηκε ο κατάλληλος άντρας. Θα κάνω αν χρειαστεί το παιδί μόνη μου, χωρίς γάμο. Δεν σημαίνει ότι ο κατάλληλος πατέρας για το παιδί μου είναι και ο σωστός άντρας για μένα».

Έχοντας ζήσει την κακοποίηση στα χέρια ακατάλληλων συντρόφων, θυμάται ότι πολλές φορές χρειάστηκε ν΄απλώσει χέρι σε άντρα, προκειμένου να αμυνθεί: «Νιώθεις τόσο άσχημα εκείνη τη στιγμή, που νιώθεις την ανάγκη να σε αγκαλιάσει κάποιος και να σου πει “σ΄αγαπάω”. Και ο μόνος άνθρωπος που είναι εκεί γύρω σου είναι αυτός. Και πάντα με τη βία σου λέει “συγγνώμη σ΄αγαπάω, δεν το ήθελα”. Σου δείχνει αγάπη και αυτομάτως ξεχνάς αυτό που σου έκανε. Και μένεις για αυτά τα τρία δευτερόλεπτα αγάπης που θα σου δώσει αυτός ο μ****ας. Είναι πολύ δύσκολο να βγεις από μια τέτοια σχέση», στην οποία το μόνο που κυριαρχεί όπως λέει, είναι «ο φόβος».

Σήμερα, δηλώνει ήρεμη αλλά «καθόλου μα καθόλου ερωτευμένη». Άλλωστε όπως λέει στο περιοδικό Ciao, «Οι άντρες φοβούνται τη Μάρω. Πια έχω γίνει τόσο δυναμική. Όταν οι άντρες θέλουν να σε πατήσουν για να νιώσουν πιο δυνατοί, τότε έχουμε μια κόντρα. Μέχρι στιγμής όσες φορές έκανα πίσω, δεν άξιζε το�� κόπο».

Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι ο λόγος που χώρισε από το σύζυγο της Αχιλλέα δεν ήταν ο Κώστας Καραφώτης, για τον οποίο αποφεύγει να μιλήσει. Οι δυο τους πλέον δεν είναι ούτε φίλοι αλλά και ούτε μιλάνε.

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, θυμάται τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν βγήκε από το Fame Story: «Δεν είχα ούτε να φάω, ούτε να κοιμηθώ, ούτε τίποτα. Για τρεις μήνες έτρωγα ένα τοστ την ημέρα και κοιμόμουν στο πάτωμα».

Τι απαντά στις κατηγορίες της Ειρήνης Μερκούρη ότι της «έφαγε» τη θέση; «Ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε. Ψάχνανε μια γυναίκα. Δεν της έκλεψα τη δουλειά. Άλλωστε εγώ είμαι απλώς guest».

Δεν αποκλείεται κάποια μέρα πάντως να δούμε τα όσα έζησε η Μάρω γραμμένα σε βιβλίο καθώς είναι μια ιδέα που την σκέφτεται: « Έχω τόσα να πω, που δεν μπορώ ν΄αποκαλύψω τώρα, και θα κάψω πολύ κόσμο», δηλώνει όλο νόημα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top