Aποκλειστικό:Δείτε τη συνέντευξη της «Πάττυ»!

Τα παρασκήνια, οι πρόβες και οι εκπλήξεις του show

Aποκλειστικό:Δείτε τη συνέντευξη της «Πάττυ»!
Είναι γεγονός: η αγαπημένη «Πάττυ» μικρών και μεγάλων, ήρθε στην Ελλάδα για δεύτερη φορά και δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει τον ενθουσιασμό της: «Μου αρέσει πολύ η χώρα. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ενθουσιασμένη που είμαι εδώ», δήλωσε κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Το επόμενο πρωί, η Laoura Esquivel ξεκίνησε εντατικές πρόβες για το show της «Patty» στο οποίο έχει ρίξει όλο της το βάρος. Ωστόσο, επόμενος στόχος της είναι να δει την Αθήνα μιας και ακόμα δεν έχει προλάβει. Για το λόγο αυτό όπως λέει,«θα ήθελα να επιστρέψω και να κάνω διακοπές στην Ελλάδα».

Μάλιστα, αποκάλυψε και τις «εκπλήξεις» που κρύβουν οι εφτά συναυλίες της: «υπάρχουν πάρα πολλές εκπλήξεις, Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είναι μόνο τα τραγούδια που ξέρουν τα παιδιά, από τον 1ο κύκλο αλλά θα ακούσουν και καινούργια τραγούδια που θα έρθουν στη συνέχεια στη σειρά».

Όσο για το ελληνικό κοινό; δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά για την ευκαιρία που της δόθηκε να τραγουδήσει μπροστά στους Έλληνες θαυμαστές της:«Όλα πάνε πάρα πολύ καλά. Σίγουρα θα περάσουμε πάρα πολύ καλά όλοι. Θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε, και όλο αυτό το κάνουμε με πολλή χαρά».

Μαζί της στο show η Αλεξάνδρα που θα υποδυθεί την Ελληνίδα «Αντονέλα», αλλά και ο Λούης Γεωργίου από το X-Factor, στο ρόλο του Έλληνα Ματίας.

Δείτε τη συνέντευξη της «Πάττυ» στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις», αλλά και παρασκήνια από τις πρόβες και τα γυρίσματα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top