Τι σούπα έφτιαξε η Καλομοίρα και βγήκε... ψωμί;

Η εξομολόγησή της για τον έγγαμο βίο και το πανεπιστήμιο

Τι σούπα έφτιαξε η Καλομοίρα και βγήκε... ψωμί;

Καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά προσπαθεί να γίνει η Καλομοίρα μετά τον γάμο της. Φυσικά, δεν λείπουν και οι... αστοχίες, αφού -όπως εξομολογήθηκε- μαγείρεψε φακές αλλά αντί για σούπα της βγήκαν σαν ψωμί! Παράλληλα, δουλεύει για το νέο της cd, ενώ γράφτηκε και στο πανεπιστήμιο!

Μιλώντας τηλεφωνικά στο «Αξίζει Να Το Ζεις», η Καλομοίρα περιέγραψε πώς τα περνάει στην Αμερική, συνδυάζοντας την συζυγική ζωή με τα επαγγελματικά της. «Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Είμαι παντρεμένη αλλά δουλεύω και το cd και το site μου και ξεκίνησα πανεπιστήμιο γιατί θέλω να τελειώσω τις σπουδές μου», είπε η 26χρονη τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «το να καθαρίζω και να μαγειρεύω είναι δύσκολα, θέλω δουλειά ακόμα».

Στην κουζίνα η Καλομοίρα καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για χάρη και του καλού της. «Προχθές έκανα φακές που μου είπε η μητέρα μου από το τηλέφωνο. Δεν βγήκε σαν σούπα, γιατί δεν έβαλα πολύ νερό αλλά η γεύση ήταν εκεί. Σαν να τρως ψωμί, δεν είχε σάλτσα», εξομολογήθηκε και έδωσε onairτην συνταγή της, λέγοντας πως έβαλε καρότο, πατάτα, σκόρδο και τις φακές.

Αγαπημένα της, πάντως, είναι το κοτόπουλο με πιπεριές και οι πατάτες φούρνου, που μπορεί να μην τα κάνει τέλεια αλλά... το δουλεύει. «Στο Γιώργο λέω συνέχεια ότι είναι από τα χεράκια μου κι αυτό μετράει. Προχθές που τον πόναγε το στομάχι του, όμως, έλεγα να μην είναι από το φαγητό μου».

«Πολλοί μου λέγανε ότι θα με ξεχάσει ο κόσμος. Αλλά εγώ πιστεύω στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που με αγαπάνε. Θέλω να έχω οικογένεια, να πηγαίνω στο πανεπιστήμιο και να τραγουδάω... Αν το θέλεις και το κάνεις με το σωστό τρόπο, γίνεται», είπε η Καλομοίρα που φροντίζει να είναι πάντα σε επαφή με τους θαυμαστές της μέσω Ίντερνετ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top