Παραιτήθηκε ο Μουτσινάς από την Ελένη!

Ολο το παρασκήνιο από την αποχώρηση-«βόμβα»

Εκεί που πήγε να πάρει τα πάνω της, ένα νέο «χτύπημα» ήλθε για την Ελένη. Ο Νίκος Μουτσινάς, ένα από τα πιο γερά «χαρτιά» της εκπομπής της, που εμφανιζόταν στον Καφέ, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, σταματά το πρωινό. Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Καφές με την Ελένη.

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής, η Ελένη «πέταξε» τα πρώτα υπονοούμενα, δείχοντας ότι κάτι δεν πάει καλά: «Το κλάμα δεν μου πάει, το γέλιο μόνο μου πάει, να το ξέρεις» είπε στον Νίκο Μουτσινά κι εκείνος αντί να απαντήσει, άλλαξε κουβέντα και πήγε στα θέματα του περιοδικού Life and Style.

Αρκετή ώρα αργ��τερα και ενώ όλοι οι συνεργάτες είχαν καθίσει στον καναπέ, η Ελένη άρχισε να γίνεται πιο σαφής: «Δηλαδή μόνο κλαμένη με θες, χαρούμενη όχι;» του είπε και άρχισε τις παρατηρήσεις: «Στεναχωρείς πολύ κόσμο. Στεναχωρείς τα φιλαράκια σου στο πάνελ της εκπομπής και τα φιλαράκια που μας βλέπουν από το σπίτι. Εγώ, άντε, ας στεναχωρηθώ. Λες «αυτή τόσα έχει περάσει, με μια στενοχώρια ακόμα τι θα πάθει; Άντε να της έρθει και καμιά ζαλάδα» συνέχισε η Ελένη. Τα πειράγματα συνεχίστηκαν με την Ελένη να τον αποκαλεί άκαρδο και να του λέει σχόλια τύπου «Με βαρέθηκες;»

«Μα τι διαδρομές κάνει το μυαλό σου;» της είπε εκείνος και μπροστά στην κάμερα ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους σταματά το πρωινό: «Δεν μ’ αρέσει να είμαι ασυνεπής κι επειδή με σένα φέτος έχω καταφέρει να είμαι πολύ ασυνεπής, να καθυστερώ και να κάνω πολλά άλλα, δεν θέλω να τα κάνω αυτά. Επίσης όλοι με βλέπουν φέτος και νομίζουν ότι είμαι ο σούπερμαν κάθε Τρίτη και Πέμπτη, γιατί περνάω πάνω απ’ τα αυτοκίνητα για να γλιτώσω τα πέντε από τα είκοσι πέντε που έχω καθυστερήσει».

«Ευρώ;», του είπε η Ελένη. «Όχι, ώρα, λεπτά πώς το λένε που έχω χάσει από δω…Ακούω το σήμα της εκπομπής και λέω παναγία μου πάλι ξεκίνησε στην ώρα της!»

«Τι μέρα είναι σήμερα; Κοίτα δώρο που μου έκανες στα γενέθλια της μαμάς μου», του τόνισε με νόημα...

«Να σας στείλω λουλούδια», απάντησε ο Νίκος για να την παρηγο��ήσει. «Δεν θέλουμε λουλούδια, μας στέλνουνε», του είπε εκείνη.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα», κατέληξε, με την Ελένη του απάντησε με ύφος… «ενώ εμένα… κύλησε νεράκι!».

Η Ελένη έπαιξε δύο αφιερωματικά βίντεο στον Μουτσινά, ενώ συνεχώς του άφηνε υπονοούμενα που πήρε την απόφαση να την εγκαταλείψει. Στο τέλος της εκπομπής, η Ελένη διάβασε τα μηνύματα των τηλεθεατών που όπως είπε είχαν έλθει μετά τις… ανακοινώσεις του Νίκου και είπε με χιούμορ: «Σας ευχαριστώ που καταλάβατε ποια είναι η ραγισμένη καρδιά εδώ μέσα. Στείλτε μας τα μηνύματα στήριξης», συμπλήρωσε και αποχαιρέτησε το κοινό με την φράση «κλαίω… κλαίω…». Παρά την παραίτηση «βόμβα» από την εκπομπή της, η Ελένη αντιμετώπισε το θέμα με χιούμορ – τουλάχιστον στον αέρα. Το ενδιαφέρον θα είναι να μάθουμε εκτός αέρα τι έγινε. Και τί να έγινε θα μας πείτε; Στο κάτω κάτω και που τον είχε κάθε Τρίτη και Πέμπτη, δεν της έκανε και τρομερή διαφορά από νούμερα, πάνω κάτω τα ίδια ήταν. Να δούμε εάν θα φέρει κανέναν άλλο τώρα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top