Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν κοιτάω τα λεφτά, ποτέ δεν το έκανα!»

Το χρήμα, ο έρωτας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Δείτε τη συνέντευξη του Σταμάτη Κραουνάκη στο Breakfast@Star

Ένας σωστός χείμαρρος ήταν ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στο Breakfast@Star και τον Τάσο Μπιμπισίδη το πρωί της Τετάρτης

Ο Κραουνάκης στέλνει κατάρα στην Κυβέρνηση για το πρόστιμο των 100 ευρώ

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για την οικειότητα που έχει μαζί του το κοινό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. «Πιο εύκολα μου λένε "Γεια σου Σταμάτη", παρά "Κύριε Κραουνάκη"», δήλωσε αρχικά, συμπληρώνοντας ότι το χαρακτηριστικό του είναι: «Ο ερωτικός συνθέτης ή ο συνθέτης που έχει τραγουδήσει τα μύχια». Μάλιστα, τόνισε ότι τόσα χρόνια δεν τον παρέσυρε η επιτυχία, ενώ βαριέται την επανάληψη αλλά και να ακούει ξανά και ξανά τα τραγούδια του.  

Τάσος Μπιμπισίδης Σταμάτης Κραουνάκης

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι ο ερωτικός συνθέτης της Ελλάδας

«Οι άνθρωποι που με κέρδισαν έβρισκαν τρόπο να μην κουραστεί το μυαλό μου», αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή, ενώ μιλώντας για τον έρωτα τόνισε: «Ο έρωτας είναι η έκπληξη που σου τινάζει την καρδιά». 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Με ποιον γνωστό συνθέτη ήπιε τον καφέ της;

O Σταμάτης Κραουνάκης δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τον νέο δίσκο που υπογράφει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, το Τι να λέμε τώρα. Ένα δίσκο που ο συνθέτης έγραψε ειδικά για την ερμηνεύτρια, 30 χρόνια από την τελευταία φορά που υπέγραψε ολόκληρο δίσκο για γυναικεία φωνή. «Δε με έχει ερεθίσει άλλη φωνή όπως τη Ελεωνόρας», είπε χαρακτηριστικά ενώ απωθημένο του είναι μια συνεργασία με τη Χάρις Αλεξίου.  

Σταμάτης Κραουνάκης

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε και για τη σχέση του με το χρήμα

Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε για την επιτυχία, αλλά και για τη σχέση του με το χρήμα. «Δεν κοιτάω τα λεφτά, ποτέ δεν το έκανα! Δεν κοιτάω τους λογαριασμούς… απλά χτυπάει ένα κουδουνάκι όταν αρχίζουν και τελειώνουν», τόνισε, προσθέτοντας: «Δε θα με ένοιαζε να έρθουν πάρα πολλά και να τα σκορπίσω στους πέντε ανέμους... Πάλι δουλειά θα έκανα και με αυτά!».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top