Νικολαΐδης - Παναγοπούλου: Για φαγητό σε εστιατόριο του Ψυχικού

Οι δυο τους χαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν το δείπνο τους

Τι είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης για τα γενέθλια της κόρης του, Μελίνας

Μετά τον χωρισμό του από τη Δέσποινα Βανδή, o Ντέμης Νικολαΐδης κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, ενώ σπάνια κάνεις δημόσιες εμφανίσεις.

Το περιοδικό Ciao, «πέτυχε» πρόσφατα τον πρώην ποδοσφαιριστή στο Ψυχικό, μαζί με την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Οι δυο τους χαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν το δείπνο τους μαζί με την παρέα τους. 

Μάλιστα, ο Ντέμης Νικολαΐδης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη είχε μιλήσει για την πατρότητα και τον προσωπικό του εγωισμό: «Σταματά το έργο. Λες τώρα ως, εξαρτώμαι από κάτι άλλο και είναι τα παιδιά σου. Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό. Που είμαι αυτόνομος, θέλω την ελευθερία μου… Τελείωσε. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος μου και η κόρη μου που μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής. Δεν επιτρέπω να μου αλλάζουν συναισθήματα να με στεναχωρούν ή να με χαροποιούν άτομα τα οποία δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν... Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Σταματά… Τρόμαξα λίγο στην αρχή».

Ο Ντέμης και η Δέσποινα ανακοίνωσαν το καλοκαίρι τον χωρισμό τους μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους. 

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλά για τα παιδιά του και συγκινείται

Από τότε η τραγουδίστρια έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της και έχει σχέση με τον ηθοποιό, Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο μάλιστα έχει κάνει και δημόσιες εμφανίσεις. 

Από την άλλη, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει φύγει από το σπίτι τους στη Βούλα και πλέον ζει στο σπίτι του στην Παιανία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top