Ζεϊμπεκιά σε εμπορικ�� του Λονδίνου χόρεψε ο Λούκας Γιώρκας!

Άρχισαν τα ταξιδάκια για το «Watch My Dance»

Ζεϊμπεκιά σε εμπορικό του Λονδίνου χόρεψε ο Λούκας Γιώρκας!

Από το Λονδίνο ξεκίνησαν την προώθηση του «Watch My Dance» ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike, που εμφανίστηκαν στον ημιτελικό των LDR Music Awards! Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπός μας στον μουσικό διαγωνισμό δήλωσε αισιόδοξος, ενώ ήταν λακωνικός για το πώς θα εμφανιστεί στην σκηνή του Ντίσελντορφ.

«Με πολλή δύναμη και πολλή υπερηφάνεια θα σταθούμε στην Γερμανία για να πούμε το τραγούδι μας», δήλωσε ο Λούκας που μαζί με τον Stereo Mike εμφανίστηκαν σε γνωστό εμπορικό όπου έχει στηθεί το περίπτερο του ΕΟΤ για την προώθηση της χώρας μας στο εξωτερικό.

Μάλιστα, ο νεαρός τραγουδιστής δεν παρέλειψε να ρίξει και μια ζεϊμπεκιά, την οποία επιτέλους την είδαμε on stage γιατί στον ελληνικό τελικό... ο σκηνοθέτης «ξέχασε» το πλάνο!

«Αυτό το τραγούδι θα το έκανα οπωσδήποτε, όπου κι αν πήγαινε», είπε από την πλευρά του ο Stereo Mike.

Ο Λούκας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία μας στον φετινό διαγωνισμό, επισημαίνοντας πως φαβορί δεν υπάρχουν. «Την στιγμή που 43 τραγούδια έχουν το καθένα 3 λεπτά, όλα έχουν τις ίδιες πιθανότητες», είπε χαρακτηριστικά.

Μαζί με τους δύο τραγουδιστές ήταν και ο χορογράφος της ελληνικής συμμετοχής, Κωνσταντίνος Ρήγος. Εκτός από τις live εμφανίσεις, το πρόγραμμα είχε και συνεντεύξεις σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και ιστοσελίδες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top