Ρίκα Διαλυνά: «Με έχωσε με το ζόρι στο διαμέρισμα, έγινε χαμός»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού

Σεξουαλική παρενόχληση από τον γνωστό ηθοποιό Γουόρεν Μπίτι δέχτηκε πριν από αρκετά χρόνια η Ρίκα Διαλυνά.

Ρίκα Διαλυνά: «Πίστευα πως ήρθε το τέλος μου»

«Η συνάντησή μας ήταν πολύ δυσάρεστη. Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Πίναμε καφέ με την Κλαούντια Καρντινάλε εκεί που γινόταν το Φεστιβάλ Βενετίας. Δίπλα μας ο Γουόρεν Μπίτι έδινε συνέντευξη. Μόλις με είδε, άφησε τα τηλεοπτικά συνεργεία και ήρθε προς το μέρος μας», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Διαλυνά: Αν δεν έβγαινα πρώτη στα καλλιστεία, είχα πει ότι θα γίνω καλόγρια

Ρίκα Διαλυνά

Όπως εξήγησε η ίδια οι δυο τους ξεκίνησαν να περπατάνε αγκαζέ μαζί στον δρόμο, μέχρι που έφτασαν στο διαμέρισμά του. «Το διαμέρισμά του ήταν στο ισόγειο. Με το που βρεθήκαμε εκεί, χωρίς να το ξέρω ότι είναι το διαμέρισμά του, κάνει μια απότομη κίνηση, ανοίγει την πόρτα και με χώνει με το ζόρι μέσα. Κινήθηκε προς το μέρος μου για να με αγκαλιάσει κι εκεί έγινε χαμός».

Ο Ρίκα Διαλυνά αποκάλυψε πως ο Γουόρεν Μπίτι τη παρενόχλησε σεξουαλικά/ φωτογραφία AP

Ο Ρίκα Διαλυνά αποκάλυψε πως ο Γουόρεν Μπίτι τη παρενόχλησε σεξουαλικά/ φωτογραφία AP

«Ό,τι βρήκα μπροστά μου, άρχισα να του το εκσφενδονίζω και του φώναξα να μου ανοίξει να φύγω. Ευτυχώς, τον αιφνιδίασα, κατάφερα να φτάσω στην πόρτα, την άνοιξα κι έφυγα σαν τρελή. Είχα πάθει σοκ. Με τόσες προσωπικότητες είχα συναντηθεί και όλοι μου φέρθηκαν με ευγένεια και σεβασμό, κι αυτός να φερθεί έτσι;», δήλωσε η Ρίκα Διαλυνά σε συνέντευξή της  στην εφημερίδα On Time.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top