Μελέτη: «όσοι δεν αντέχετε τα πολλά κιλά θα κλείσετε την τηλεόραση»

Απάντησε με την... μεζούρα για τα σώματα στο «Dancing»

Μελέτη: «όσοι δεν αντέχετε τα πολλά κιλά θα κλείσετε την τηλεόραση»

«Δεν έχω να απαντήσω γιατί δεν απαντάω ούτε κάνω διάλογο. Τοποθετήθηκα σε ένα θέμα που μου φάνηκε αστείο», είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τα σχόλια περί κιλών που ακούγονται για το «Dancing With The Stars»! Παράλληλα, η παρουσιάστρια πήρε στο χέρι την... μεζούρα, ενώ υποσχέθηκε να δείξει τα μπούτια της στο live της επόμενης Κυριακής.

Μέσα από την εκπομπή της η παρουσιάστρια ήταν αποστομωτική: «αυτή την Κυριακή δεν θα δείξω τα μπουτάκια μου γιατί χορεύω βαλς και θα βάλω κάτι μακρύ. Αν μείνω μέσα στο παιχνίδι, την επόμενη Κυριακή έχουμε πάλι λάτιν και όσοι δεν αντέχετε τα πολλά κιλά θα χρειαστεί να κλείσετε την τηλεόραση και όσοι τα αντέχετε θα βγω να σας κουνηθώ»!

Παράλληλα, διευκρίνισε πως δεν υπάρχει προσωποποίηση για όσα γράφτηκαν στην ιστοσελίδα της Ντέπυς Γκολεμά, προσθέτοντας όμως πως όσα γράφονται δεσμεύουν το όνομα, όπως και στην περίπτωση της εκπομπής της.

«Ήταν άστοχο το γεγονός ότι εγώ εναντιώθηκα ούτε στην κα. Γκολεμά, ούτε στο site, ούτε στην κα. Γαλανοπούλου, αλλά χρησιμοποίησα όρους από το κείμενο. Δεν κατάλαβα γιατί θεωρούνται προσβολές τα δικά τους λόγια μέσα από το δικό μου στόμα», πρόσθεσε η Ελεονώρα.

Η παρουσιάστρια ήταν... χείμαρρος για όσους επικρίνουν τα κιλά και τα σώματα: «δεν μπορούμε από την μία να λέμε πως η Μακρυπούλια έχει ανορεξία επειδή έχει αδυνατίσει η κοπέλα και από την άλλη να βγαίνουν κορμιά γυμνασμένα και να λέμε ότι είναι χοντρά... Ας προσέχουμε τι λέμε στην τηλεόραση και τι γράφουμε ρε παιδιά, γιατί υπάρχει κόσμος που παρακολουθεί»!

«Δεν με πειράζει καθόλου η κριτική και τα τελευταία 6 χρόνια δεν νομίζω ότι έχει δεχθεί άλλος άνθρωπος τέτοια κριτική και ουδέποτε απάντησα. Αλλά θέλω αυτοί που κάνουν κριτική να δέχονται και την δική μου τοποθέτηση», συμπλήρωσε και ζήτησε να κλείσει το θέμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top