Ποιός Τούρκος «φλερτάρει» με τον Μαζωνάκη;

Τι αναφέρει δημοσίευμα στη γειτονική χώρα

Ποιός Τούρκος «φλερτάρει» με τον Μαζωνάκη;

Αποθέωση για τον Γιώργο Μαζωνάκη είναι το άρθρο τουρκικής εφημερίδας, που μπορεί να μιλάει για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα αλλά επισημαίνει πως η διασκέδαση δεν έχει σταματημό, ιδίως για τις ηλικίες 18 - 25! Μάλιστα, ο δημοσιογράφος περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την εμπειρία του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

«Σημαντικό πλήγμα στην βιομηχανία του θεάματος», τιτλοφορείται το άρθρο της εφημερίδας «Hurriyet» και ο δημοσιογράφος περνά από τα της οικονομικής κρίσης στα της νυχτερινής διασκέδασης!

Μάλιστα, ο ίδιος βρέθηκε στην Αθήνα και στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Γιώργος, γιατί έτσι αγάπη μου γίνεται το σωστό το ρεπορτάζ. Τα «έσπασε» λοιπόν στον Μαζώ ο κ. Kirbaki και γύρισε την πατρίδα του για να τον εκθειάσει.

«Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις το Γιώργο Μαζωνάκη να παραμένει δέκα χρόνια το νούμερο ένα στη διασκέδαση, γινόταν σεισμός στα τραπέζια… Ξέρει να κάνει πολύ καλά την δουλειά του», γράφει μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του αυτό το Σάββατο και, ακολούθως, θα βρεθεί στην Τουρκία καθώς συνεργάζεται με καλλιτέχνες της χώρας. Μάλιστα, στο τελευταίο του cd έχει τρία κομμάτια Τούρκων δημιουργών, τα «Στιγμές που δεν σ’ έχω», «Έλα να δεις» και «Παραλογισμός».

Δείτε το τελευταίο clip του Γιώργου, «Εγώ Την Ζωή Μου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top