Έκανε δοκιμαστικό για το «Master Chef Junior» η Μπεκατώρου

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το deal της παρουσιάστριας

Έκανε δοκιμαστικό για το «Master Chef Junior» η Μπεκατώρου

Το βάπτισμα του πυρός για το «Master Chef Junior» πήρε η Μαρία Μπεκατώρου, που «έκλεισε» με το Mega για το ριάλιτι μαγειρικής με παιδιά και έκανε τα πρώτα της δοκιμαστικά!

Όπως σας είχαμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση, η Μαρία ήταν το όνομα που έπεσε στο τραπέζι μετά το «όχι» της Ευγενίας Μανωλίδου και επικράτησε μεταξύ Κάτιας Ζυγούλη, Φαίης Σκορδά και Δούκισσας Νομικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», η ξανθιά παρουσιάστρια -που γνώρισε την αποθέωση μέσω του «Just The 2 O fUs», έκανε την Τρίτη τα πρώτα δοκιμαστικά, μαζί με τους κριτές του «Master Chef», δηλαδή τους κ.κ. Σκαρμούτσο, Λαζάρου και Λουκάκο.

Το δοκιμαστικό κράτησε περίπου 1,5 ώρα, με την συμμετοχή παιδιών. Η Μαρία Μπεκατώρου είχε ήδη γνωριστεί με τους μάγειρες και οι άνθρωποι της παραγωγής εξέτασαν την χημεία παρουσιάστριας - επιτροπής και παρουσιάστριας - παιδιών.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Star, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και το πρόγραμμα θα διαρκέσει περίπου 3 μήνες, ενώ η Μαρία θα παραμείνει στην πρωινή της εκπομπή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα. Kαι οι δύο πλευρές εμφανίζονται πλήρως ικανοποιημένες από το δοκιμαστικό, με την Μαρία να έχει ρόλο διεκπαιρωτικό όπως η Ευγενία Μανωλίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top