Τότσικας: «Έχω αναπτύξει αντισώματα για τη δημοσιότητα»

«Στο πρόσωπο της Ζέτας βλέπω μια καλή συνάδελφο»

Τότσικας: «Έχω αναπτύξει αντισώματα για τη δημοσιότητα»
Είναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος και -κυρίως- πατάει στέρεα στη γη. Ο λόγος για τον Αποστόλη Τότσικα ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Elle τονίζει ότι έχει αναπτύξει αντισώματα στη δημοσιότητα από μικρή ηλικία, λόγω ίσως του πατέρα του, ηθοποιού Γιάννη Τότσικα.

«Όλος αυτός ο βομβαρδισμός της δημοσιότητας μετά το “Μαζί σου” με πέτυχε σε μικρή ηλικία, 24 ετών. Ανέπτυξα από νωρίς αντισώματα για να την αντιμετωπίσω» τονίζει ο γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος κυριολεκτικά λατρεύει τον πατέρα του.

«Η σχέση μου μαζί είναι “σε κοιτάζω, με κοιτάς, καταλάβαμε τι γίνεται”. Αρκεί ένα βλέμμα. Ελπίζω να μείνω τόσο καλόψυχος όσο και εκείνος».

«Η Ζέτα είναι μία καλή συνάδελφος»

Σιγά μη δε γινόταν στον Αποστόλη Τότσικα η -κλασική πλέον- ερώτηση για το θέμα με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το αν είναι ή όχι ηθοποιός!

Τονίζοντας ότι θεωρεί γελοίο που οι δημοσιογράφοι όποιον ηθοποιό πετύχουν, τον καλούν να τοποθετηθεί για το θέμα, ο νεαρός ηθοποιός υπογραμμίζει ότι τη θεωρεί συνάδελφο και μάλιστα καλή!
«Στο πρόσωπο της Ζέτας βλέπω μια καλή συνάδελφο, επαγγελματία, και έχω συναντήσει ανθρώπους με πολύ περισσότερα χρόνια στο χώρο που δεν είναι επαγγελματίες και ούτε έχουν τη λάμψη αυτής της γυναίκας» ξεκαθαρίζει ο Αποστόλης Τότσικας.

«Αν μιλάς για τη ζωή σου και όχι για τη δουλειά σου, είσαι μαϊντανός»

Η ηθοποιία για τον Αποστόλη Τότσικα δεν είναι ούτε lifestyle ούτε σκέτο μία δουλειά. Είναι πάθος. Και γι’ αυτό είναι απόλυτος με όσους προβάλλονται μόνο μέσω της ιδιωτικής τους ζωής:

«Αν γίνεις μαϊντανός σε όλα τα κανάλια, στο τέλος δε μιλάς για τη δουλειά σου αλλά τη ζωή σου» τονίζει ο ίδιος. Μετά από αυτό, μην περιμένετε και πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή… Ένα «είμαι ερωτευμένος και τέλος. Δεν το αναλύω ούτε βγάζω τη ζωή μου στο σφυρί» είναι ό,τι περισσότερο έχει να αποκαλύψει…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top