Μήνυση γιατί «έφαγε» γαρύφαλλο στον Σφακιανάκη

Στα δικαστήρια ο λουλουδοπόλεμος!

Μήνυση γιατί «έφαγε» γαρύφαλλο στον Σφακιανάκη

«Σαν την παπαρούνα μοιάζεις» τραγούδαγε ο Νότης Σφακιανάκης, αλλεργική στα... γαρύφαλλα προέκυψε θαμώνας που πήγε να τον απολαύσει! Μήνυση κατέθεσε μία 39χρονη, που υποστηρίζει ότι γλίστρησε, έπεσε και τραυματίστηκε από το λουλουδικό που είχαν ρίξει στον τραγουδιστή!

Η Αργυρώ Μιχελάκη από την Μελβούρνη πήγε να δει τον Notis σε συναυλία του στην Αυστραλία. Ξινή της βγήκε η χαρά, όμως, αφού έπεσε θύμα του λουλουδοπόλεμου!

Η 39χρονη ομογενής κατέθεσε μήνυση κατά της διοργανώτριας εταιρείας, «Juggernaut Entertaiment» και του οργανισμού που διαχειρίζεται το στάδιο «Hisense Arena» όπου έγινε η συναυλία, διεκδικώντας αποζημίωση για τα ιατρικά έξοδα και το σοκ που υπέστη.

«Αρκετός κόσμος πατούσε πάνω στα γαρύφαλλα με αποτέλεσμα το δάπεδο να γλιστράει και να είναι επικίνδυνο. Η πελάτισσά μου έπεσε, και έσπασε τον αστράγαλό της. Είναι ένα τραύμα που θα το κουβαλά σε όλη της την ζωή», δήλωσε ο δικηγόρος της.

Σύμφωνα με την κα. Μιχελάκη, τόσο οι υπεύθυνοι της αίθουσας όσο και οι οργανωτές της συναυλίας, ευθύνονται για τον τραυματισμό της γιατί επέτρεψαν στους θαμώνες να πετάνε γαρύφαλλα με αποτέλεσμα η ίδια να εκτεθεί σε κίνδυνο.

Είδες για να μην έχεις πάει ποτέ σε ελληνικό μπουζούκι; Στις πίστες τις δικές μας πώς ισορροπεί ο κόσμος πάνω στο λουλουδικό, μου λες; Άσε που κάποιες κυρίες φοράνε και γόβα - στιλέτο, αλλά μένουν... σταθερές στο ύψος τους!

Εκ μέρους της «Juggernaut Entertaiment», ο Θοδωρής Κανατάς δήλωσε πως παλιότερα οι θαμώνες έσπαγαν πιάτα και ο λουλουδοπόλεμος είναι παράδοση δεκαετιών. «Εμείς υποστηρίζουμε ότι είμαστε αθώοι», πρόσθεσε.

Ανάλογα με την έκβαση της δίκης, η εταιρεία που διαχειρίζεται το στάδιο θα εξετάσει το ενδεχόμενο να καταργηθούν τα τραπέζια και η ρίψη λουλουδιών. Στο... όρθιο και το στεγνό θα την βγάζουν οι ομογενείς δηλαδή!

πηγή: εφημερίδα «Δημοκρατία»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top