Κουίζ: γνωστός παρουσιαστής φλερτάρει αδιακρίτως κοπελίτσες!

Τι κι αν είναι παντρεμένος με παιδιά;

Κουίζ: γνωστός παρουσιαστής φλερτάρει αδιακρίτως κοπελίτσες!

Μετά μανίας επιδίδεται στο καμάκι εντός του καναλιού του γνωστός παρουσιαστής καθημερινής εκπομπής, που μπορεί να είναι παντρεμένος με παιδιά αλλά αυτό δεν τον... τρομάζει!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο παρουσιαστής δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί ούτε θηλυκή γάτα, εντός και εκτός της εκπομπής! Aλίμονο... κυκλοφορούν και πολλές αιθέριες υπάρξεις στους διαδρόμους, να της αφήσει «απείραχτες»; Α πα πα...

Για να σας βοηθήσουμε λιγουλάκι να βρείτε την λύση στο κουίζ, ο monsieur είναι παντρεμένος και πατέρας, ενώ στις κατά καιρούς συνεντεύξεις τους προβάλλει εαυτόν ως το πρότυπο του καλού οικογενειάρχη!

Στο... σπορ επιδίδεται εδώ και καιρό, κάτι το οποίο είναι κοινό μυστικό στο κανάλι το οποίο εργάζεται και πρώτο θέμα στους διαδρόμους. Βλέπετε, είναι και μεγάλο όνομα στην πιάτσα, κι αυτό -νομίζει- ότι ανεβάζει τις μετοχές του στις κατακτήσεις...

Όσο για την γυναίκα του; Μάλλον δεν έχει πάρει το αυτάκι της πως ο αντρούλης της κοντεύει να περάσει και τους πρωταγωνιστές του «Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ» στο... greek kamaki!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top