Ποιο ζευγάρι επωνύμων χώρισε ΠΑΛΙ;

Κάντε κλικ και μάθετε το γιατί!

Ποιο ζευγάρι επωνύμων χώρισε ΠΑΛΙ;
Τίτλους τέλους έριξαν στη σχέση τους ο Justin Timberlake και η Jessica Biel! Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζαν προβλήματα, αλλά «το πάλευαν». Το Νοέμβριο είχαν χωρίσει γιατί φήμες ήθελαν τον τραγουδιστή να έχει απατήσει την όμορφη ηθοποιό. Ωστόσο εκείνη φαίνεται πως του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, μέχρι και πρόσφατα που αποφάσισαν πως «δεν πάει άλλο».

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει; Όπως αναφέρουν άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, η Jessica Biel είχε ετοιμάσει ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια του καλού της. Κάποια στιγμή, συναισθηματικά φορτισμένη καθώς ήταν, αποφάσισε να βγάλει λόγο.
Ξεκίνησε λοιπόν από τη μέρα που γνωρίστηκαν, μέχρι τη μέρα που βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού! Η Biel περιέγραψε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007 σε μια νυχτερινή έξοδο.Αντάλλαξαν κινητά αλλά μέρες μετά ο Justin δεν της είχε ακόμα τηλεφωνήσει. Έτσι εκείνη πήρε το ζήτημα στα χέρια της και πήγε προς το σπίτι του!

Στη διήγηση της πρόσθεσε ότι πριν καλά καλά το καταλάβει είχε φτάσει έξω από το σπίτι του. Αφού αστειεύτηκε για το πόσο άβολα και άσχημα ένιωθε εκείνη τη στιγμή, κατέληξε ότι τελικά ο τραγουδιστής της τηλεφώνησε και τα υπόλοιπα ανήκουν στην… «ιστορία»!

Όσο μιλούσε, η όμορφη ηθοποιός έλεγε συνεχώς πόσο ερωτευμένη είναι με τον Justin και πόσα πολλά σημαίνει για εκείνη. «Εγώ τα λέω εγώ τ΄ακούω» κατέληξε όμως να είναι η κατάσταση, αφού ο Justin αντί να την ευχαριστήσει ή τέλοςπάντων να κάνει κάτι ρομαντικό, σηκώθηκε πάνω και φώναξε «Ναιαιαιια… Σκύλες!» γελοιοποιώντας την στιγμή.

Ε, αυτό ήταν: δεν ήθελε πολύ και η Jessica, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Για δεύτερη φορά!

Πλέον, οι δυο τους παραμένουν δυο πολύ καλοί φίλοι, αλλά για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης; Χλωμό!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top