Ο Στάθης και η Αμάντα από τη «Ζωή της Άλλης» αποκαλύπτονται

Τι λένε για το γάμο, τις σχέσεις, τα παιδιά και την απιστία

Ο Στάθης και η Αμάντα από τη «Ζωή της Άλλης» αποκαλύπτονται
Ο Μιχάλης Μαρκάτης και η Ασπασία Μηλιαράκη υποδύονται τον “Στάθη” και την “Aμάντα” στο επιτυχημένο σίριαλ «H Zωή της Άλλης». Αν και το σενάριο τους θέλει φιλόδοξους και μπλεγμένους σε ένα ερωτικό τρίγωνο, η πραγματικότητα της ζωής τους απέχει κατά πολύ απ΄αυτό.

Παντρεμένος με ένα παιδάκι και άλλα δυο που έρχονται, ο Μιχάλης Μαρκάτης θέλει να αφοσιώνεται σε μια γυναίκα και δεν θα δοκίμαζε πια να μπει σε μια παράλληλη σχέση: «μου έχει συμβεί παλαιότερα. Δεν ήταν κάτι που το ήθελα, αλλά δεν μπορούσα να το αποφύγω. Σταμάτησα αυτή τη σχέση γιατί δε μπορούσα άλλο να ζω σε αυτή την κατάσταση. Δεν ήταν τίμιο».

Πλέον, έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του και όλ΄αυτά ανήκουν στο παρελθόν: «Εί��αστε τέσσερα χρόνια παντρεμένοι με τη γυναίκα μου. Στην Έλενα βρήκα τη γυναίκα που με αγαπάει. Το ίδιο κι εγώ. Για να φανταστείς, γνωριστήκαμε σε ένα μπαράκι, αρχίσαμε να βγαίνουμε και μετά από 10 μέρες, αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί».
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Αναστασία, που θα απέφευγε να γοητευτεί από έναν δεσμευμένο άντρα: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν κάποιες φορές. Αν είσαι ισορροπημένη δεν θα μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Αν όμως νιώθεις ανασφάλεια, είσαι πιο επιρρεπής στο ν΄αφεθείς. Στη φάση που είμαι τώρα, δεν έχω καμία τέτοια ανάγκη, αλλά παλαιότερα μου είχε συμβεί και το σταμάτησα αμέσως».

Η γνωστή ηθοποιός, παραδέχεται πως για να νιώθει ισορροπημένη πέρασε από πολλές φάσεις: «Από τα 18 μέχρι τα 28 έπασχα από βουλιμία. Μπορούσα μέσα σε ενάμισι μήνα να πάρω 15 κιλά και στους επόμενους τρις να τα χάσω. Ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο. Είχα κάνει το σώμα μου ακορντεόν. Πλέον χαίρομαι που απολαμβάνω τη ζωή μου».

Αυτή την περίοδο δεν έχει σχέση, αλλά όπως λέει είναι συνειδητή της επιλογή: «Εδώ και δυο χρόνια είμαι μόνη μου. Θα ήθελα να έχω δίπλα μου ένα σύντροφο αλλά πρέπει να είμαι κι εγώ έτοιμη να τον δω όταν έρθει». Άλλωστε έχει μάθει πια από τα λάθη του παρελθόντος: «Παλιά έπεφτα με τα ρούχα και δεν σεβόμουν την ελευθερία του άλλου και τον έπνιγα. Μου έλεγε για παράδειγμα ότι έχει δουλειά και καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα, έφτιαχνα ένα σενάριο στο μυαλό μου και το βίωνα με τον χειρότερο τρόπο».

Όσο για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να παντρευτεί; «παλιότερα δεν ήθελα ν΄ακούω για γάμο. Τώρα θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια».

Πηγή: ΟΚ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top