Ποιο είναι το καλύτερο bottox που έχει κάνει η Βίκυ Καγιά;

Διαβάστε όλα τα μυστικά ομορφιάς της

Ποιο είναι το καλύτερο bottox που έχει κάνει η Βίκυ Καγιά;

Με ύψος 1.77 και βάρος μόλις 55 κιλά είναι αδύνατον να μην αναρωτηθεί κανείς πώς η Βίκυ Καγιά καταφέρνει να διατηρεί τόσο φρέσκια και λαμπερή την εικόνα τόσο του κορμιού της, όσο και του προσώπου της. «Δεν ακολουθώ κάποιον εξεζητημένο τρόπο διατροφής. Φροντίζω όμως ώστε στο μενού της εβδομάδας να υπάρχουν απαραιτήτως φρούτα, σαλάτες, άφθονο νερό και φρέσκοι χυμοί», απαντά σε αυτό η ίδια και προσθέτει: «Πρέπει να έχουμε πέντε γεύματα την ημέρα και να τρώμε λίγο απ’ όλα. Είναι καλό να κάνουμε μικρά συχνά γεύματα. Ποτέ δεν πρέπει να αφήνουμε το στομάχι μας άδειο και να νιώθουμε ότι πεινάμε».

Η παρουσιάστρια του Next Top Model αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της, τα οποία κατ’ αρχήν σχετίζονται με την διατροφή της. Τι περιλαμβάνει αυτή;

Πρωινό: Ένα μπωλ δημητριακά με γάλα, ένα φρούτο και ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι. Διαφορετικά επιλέγει κρουασάν με βούτυρο και μαρμελάδα.

Δεκατιανό: τοστ με γαλοπούλα και τυρί ή ένα μήλο.

Μεσημεριανό: Φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, ή σπαγγέτι με φρέσκιες ντομάτες, ή λαδερά με ιδιαίτερη προτίμηση στα φασολάκια, ή γεμιστά με ρύζι που είναι η σπεσιαλιτέ της μητέρας της. Το βραδινό της είναι το ίδιο το μεσημεριανό αλλά σε μικρότερη ποσότητα, ή φρούτα. Καμιά φορά, όταν βρίσκεται έξω για φαγητό επιτρέπει στον εαυτό της να πιει ένα ποτήρι λευκό ή κόκκινο κρασί ή ένα ποτήρι σαμπάνια.

«Δεν στερούμαι τίποτα. Πάντα τρώω μεσημέρι και βράδυ αλλά αποφεύγω τις μεγάλες ποσότητες. Διατηρώ μια πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα σε υγιεινό φαγητό και junk food, το οποίο δεν μπορώ να αποφύγω κάποιες φορές. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να αντισταθώ στα ζυμαρικά. Λόγω του καλού μεταβολισμού όμως δεν με αγχώνει η ζυγαριά. Έχω αδύνατο αλλά υγιές σώμα. Όμως έτσι ήμουν πάντα», δήλωσε η σύζυγος του Νίκου Κριθαριώτη.

Αυτά σε ό, τι αφορά την διατροφή της. Γιατί πέρα από αυτά, στο πρόγραμμα της Βίκυς περιλαμβάνονται η yοga, το gyrotonics και το pilates mat, ενώ δεν φορτώνει το πρόσωπό της με πολλά καλλυντικά, πέραν των βασικών. Επίσης η Βίκυ: Αποφεύγει τα όσπρια, δεν πίνει και δεν καπνίζει, αφαιρεί πάντα το μακιγιάζ της και πλένει το πρόσωπό της καθημερινά με σαπούνι, ενώ βάζει πάντα κρέμα ημέρας και ματιών. Μια φορά την εβδομάδα, τέλος, κάνει απολέπιση και μάσκα προσώ��ου. Το καλύτερο bottox, λέει η Βίκυ Καγιά είναι ο ύπνος και η ίδια φροντίζει ούτως ώστε να κοιμάται τουλάχιστον ένα οκτάωρο ημερησίως. Οσο για το εάν φαντάζεται τον εαυτό της με συν δέκα κιλά; Μόνον εάν μείνει έγκυος. «Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να πάρω τόσα κιλά σε φυσιολογικές συνθήκες», εξομολογείται.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top