Mariah Carey: «ντρέπομαι για τα λεφτά που πήρα από τον Καντάφι»

Ποιοί καλλιτέχνες επιστρέφουν ποσά που πήραν για events

Mariah Carey: «ντρέπομαι για τα λεφτά που πήρα από τον Καντάφι»

Στον δρόμο που χάραξε η Nelly Furtado, η οποία δώρισε το 1 εκατομμύριο που είχε πάρει από την οικογένεια Καντάφι ως αμοιβή σε priveπάρτι, κινούνται κι άλλοι τραγουδιστές. «Ντρέπομαι για τα λεφτά που πήρα», δήλωσε η Mariah Carey, ενώ ανάλογη κίνηση έκαναν η Beyonce και ο Usher.

«Ήμουν αφελής και δεν ήξερα για ποιο πρόσωπο θα τραγουδούσα. Νιώθω ντροπή που συμμετείχα σε αυτό το χάλι», ανέφερε η Carey σε ανακοίνωσή της για την συμμετοχή της σε χλιδάτο πάρτι της οικογένειας του Λίβυου ηγέτη στο St. Bart’s το 2008, προσθέτοντας πως οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι πιο συνειδητοποιημέ��οι και υπεύθυνοι για το ποιοί τους καλούν σε events.

Αν και η εκπρόσωπός της δεν διευκρίνισε πόσα χρήματα εισέπραξε η 41χρονη τραγουδίστρια, ανακοίνωσε πως θα τα δώσει σε φιλανθρωπίες, ενώ τα έσοδα από το νέο της τραγούδι θα διατεθούν σε ίδρυμα για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Beyonce δώρισα τα 2 εκατομμύρια που πήρε από τον Καντάφι σε οργανισμούς για την ανοικοδόμηση της σεισμόπληκτης Αϊτής. «Ό,τι λεφτά είχε πάρει για να τραγουδήσει στο πάρτι του 2009 για τους Καντάφι θα δοθούν για την προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της η Αϊτή, η οποία ακόμη δεν έχει ορθοποδήσει από το σεισμό», είπε ο εκπρόσωπος τύπου της τραγουδίστριας.

Το παράδειγμα των συναδέλφων του ακολούθησε και ο Usher, που ανακοίνωσε πως δωρίζει την αμοιβή που πήρε την Πρωτοχρονιά του 2009 σε διάφορους οργανισμούς για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στη λίστα των καλλιτεχνών που τραγούδησαν για την οικογένεια Καντάφι περιλαμβάνονται επίσης οι Timbaland, Lionel Richie, 50 Cent και Enrique Iglesias, που ακόμα δεν έχουν προβεί σε ανάλογες ενέργεις, ενώ στα εν λόγω πάρτι έχουν κατά καιρούς διασκεδάσει πολλοί επώνυμοι όπως οι Jay-Z, Lindsay Lohan και Jon Bon Jovi.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top