Δήμητρα Αλεξανδράκη: Οι ετοιμασίες για τον γάμο της στο Πόρτο Χέλι

«Το νυφικό μου είναι τεράστιο» δήλωσε το μοντέλο

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξάφνιασε τους πάντες πριν από λίγο καιρό, όταν ανακοίνωσε στα social media πως παντρεύεται, ανεβάζοντας φωτογραφία με το μονόπετρο.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της

 

 

Μπορεί ακόμη να μη γνωρίζουμε τον άνδρα που της έχει «κλέψει» την καρδιά, ωστόσο το μοντέλο προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις για τον επικείμενο γάμο του. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, επιθυμία της ίδιας και του συντρόφου της ήταν να επισημοποιηθεί η σχέση τους όσο πιο γρήγορα γίνεται.

«Το νυφικό μου έχει ξεκινήσει και ετοιμάζεται. Θέλουμε ακόμα 1 μήνα και κάτι στο περίπου μέχρι να το ολοκληρώσουμε, γιατί δε θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα. Θα είναι τεράστιο, αλλά προσπαθώ να δω πως δε θα εκτοξεύω τον γαμπρό εδώ και εκεί.

Συζητάμε για την ίδια εκκλησία που μου έκανε την πρόταση γάμου και δεν είναι άλλη από τον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι. Δεν έχουμε κλείσει την ημερομηνία ακόμη, αλλά θα θέλαμε να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα. Εμένα μου αρέσει το 13… Αν ήταν στο χέρι μου θα τον έπαιρνα από το χέρι και θα πηγαίναμε να παντρευτούμε και γειά σας. Κουμπάρα μου ήταν να είναι μια παιδική μου φίλη, η Χρυσηίδα, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζουμε ένα εκκλησιαστικό θέμα που έχει να κάνει με το παλιό και νέο ημερολόγιο.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκοψε τα μαλλιά της καρέ!

Θέλω να με παντρέψει κάποιος με τον οποίο έχω περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου, κοίταζα αλλού και γυρνάω και τον βλέπω να γονατίζει. Νόμιζα ότι έσκυψε για τα κορδόνια του. Δεν κατάλαβα αλήθεια τι κάνει. Πήγε να μου βάλει αμέσως το δαχτυλίδι χωρίς να μου πει τίποτα… Είπα το ναι τσιριχτά», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην κάμερα της εκπομπής «Love it».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top