Νομικού - Χολίδης: παντού μαζί και αχώριστοι!

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος…

Νομικού - Χολίδης: παντού μαζί και αχώριστοι!
«Λογική μην ψάχνεις στον ερωτευμένο, σ΄αγαπάω τόσο..κακομαθημένο!». Αυτό του το σουξέ πρέπει να τραγουδά αυτό τον καιρό ο Χρήστος Χολίδης στη Δούκισσα Νομικού, καθώς οι φήμες τους θέλουν μαζί και αχώριστους!

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στο «Just the Two Of Us». Σύμφωνα μάλιστα με το ΟΚ, ο Χρήστος Χολίδης είχε αρχίσει να φλερτάρει την Δούκισσα στα παρασκήνια του παιχνιδιού. Η 25χρονη παρουσιάστρια αν και αρχικά κολακευόταν, κρατούσε «χαρακτήρα» και δεν ενέδιδε. Τελικά όμως ο τραγουδιστής την «σκλάβωσε» με την ευγένεια, το ήθος και την επιμονή του, και έτσι οι δυο τους δεν άργησαν να έρθουν κοντά.
Και επειδή καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, τα δημοσιεύματα για την σχέση τους φούντωσαν κι άλλο όταν οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς» στην Κύπρο τα οποία παρουσιάζε η Δούκισσα μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Καλεσμένος της βραδιάς ο Χρήστος Χολίδης, με το που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, αν και ήταν προγραμματισμένο να μείνει στη Λεμεσό, ζήτησε να μετακινηθεί στη Λευκωσία, στο ίδιο ξενοδοχείο όπου έμενε και η Δούκισσα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο τραγουδιστής επισκεπτόταν συχνά το καμαρίνι της Δούκισσας και οι δυο τους συζητούσαν και έκαναν πλάκα, με την Δούκισσα να τον ρωτά συνεχώς αν την κολακεύουν τα φορέματα.

Όσο για το καλύτερο; ο Χρήστος Χολίδης την έβγαζε συνεχώς αναμνηστικές φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο, με την παρουσιάστρια να ποζάρει ευχάριστα στο φωτογραφικό του φακό.

Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα προσεχτικοί, ενώ το επόμενο βράδυ αναχώρησαν ΜΑΖΙ για Αθήνα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top