Έγκυος η Ρενέ Ζελβέγκερ!

Τι συνέβη με την γοητευτικη ηθοποιό

Έγκυος η Ρενέ Ζελβέγκερ!

Για δεύτερη φορά η όμορφη ηθοποιός του Χόλιγουντ Ρενέ Ζελβέγκερ, θα έχει την ευκαιρία να υποδυθεί τον ρόλο της Μπρίντζετ Τζόουνς, στην ταινία «το ημερολόγιο της Μπρίντζετ Τζόουνς. Για όσους δεν θυμούνται την ταινία η πρωταγωνίστρια είναι υπάλληλος σε έναν εκδοτικό οίκο και το αφεντικό της την φλερτάρει. Την ίδια στιγμή όμως ενδιαφέρεται για εκείνη και ένας δεύτερος άντρας και εκείνη μπαίνει στο δίλλημα.


Η 42χρονη πλέον ηθοποιός είναι χαρούμενη καθώς δεν θα χρειαστεί να ξαναπάρει κιλά και να μοιάζει στην εύσωμη εργένισσα που υποδυόταν τότε. Ήταν ένας από τους όρους που έθεσε στους παραγωγούς της και εκείνοι το δέχτηκαν.


Σύμφωνα με το σενάριο η Μπρίτζετ αυτή την φορά θα είναι έγκυος, αλλά δεν θα ξέρει ποιος από τους δύο άντρες της ζωής της θα είναι ο πατέρας. Ο Χιου Γκραντ και ο Κόλιν Φερθ συμφώνησαν να είναι μαζί της ξανά και να συμπρωταγωνιστήσουν στην ίδια ταινία.


O Κόλιν Φερθ δήλωσε στο BBC, «δεν θέλω να γίνω μέρος ενός φραντσάιζ, αλλά γερνάμε και η ιδέα των τριών τους σε προχωρημένη παρακμή είναι διασκεδαστική, έτσι κι αλλιώς κωμωδία κάνουμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top