Συγκλονίζει η Lady Gaga: «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μια γωνία!»

Περιέγραψε σε συνέντευξή της το πιο «μαύρο» κεφάλαιο της ζωής της

Lady Gaga - Jennifer Lopez: Οι εμφανίσεις τους στην ορκωμοσία του Μπάιντεν

Συγκλονίζει η Lady Gaga στη συνέντευξή της στη σειρά ντοκιμαντέρ «The Me You Can’t See» που υπογράφουν η Όπρα Γουίνφρεϊ και ο πρίγκιπας Harry, καθώς εξομολογείται την προσωπική της τραυματική εμπειρία σεξουαλικής κακοποίησης που δέχτηκε στα 19 της από μουσικό παραγωγό. Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που είχε τάσεις αυτοκτονίας μετά από ό,τι συνέβη.

lady gaga βιασμός 19 ετών metoo the me you can't see

Η Lady Gaga είχε μείνει έγκυος από τον βιαστή της, όπως είπε στο ντοκιμαντέρ «The Me You Can’t See»

«Ήμουν 19 ετών, ήδη εργαζόμουν στον χώρο της μουσικής και ένας παραγωγός μού είπε ‘Βγάλε τα ρούχα σου’. Εγώ αρνήθηκα, έφυγα και μου είπε ότι θα κάψει όλη μου τη μουσική. Και δε σταμάτησε. Εγώ πάγωσα και ούτε καλά-καλά θυμάμαι τι έγινε. Με πέταξε έγκυο σε μία γωνία!Ήμουν άρρωστη μετά για πολλές εβδομάδες, κλειδωμένη σε ένα στούντιο για μήνες. Αυτό που έγινε μου προκάλεσε ψυχωτικό επεισόδιο και κατέρρευσα για κάποια χρόνια. Δεν ήμουν πλέον η ίδια. Μπορεί να είχε ένα ξέγνοιαστο διάστημα, αλλά το σώμα θυμάται και υπήρχαν και μετά περίοδοι που ήμουν χάλια, ήθελα να κοπώ! Σκέφτηκα να πεθάνω, έμαθα όλους τους τρόπους», τόνισε η 35χρονη τραγουδίστρια.

Lady Gaga – Βιασμός στα 19: Ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια

γκαγκα έγκυος

Η Lady Gaga με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πώς έπεσε θύμα βιασμού στα 19 της από έναν παραγωγό 

Ο βιασμός σημάδεψε για πάντα τη Lady Gaga, σωματικά και συναισθηματικά. Όπως ανέφερε με δάκρυα στα μάτια, ένας γιατρός τη συμβούλευσε να επισκεφτεί ψυχίατρο για τον χρόνιο πόνο, με αποτέλεσμα να διαγνωστεί με μετατραυματικό στρες (Post Traumatic Stress Disorder).

«Όλα αυτά σε κάνουν να νιώθεις ακόμα χειρότερα. Δε λέω αυτή την ιστορία για μένα, είναι δύσκολο να μιλάω για αυτό. Ακόμη νιώθω ντροπή γι’ αυτό. Πώς εξηγείς στον κόσμο ότι είσαι δυστυχισμένη όταν έχεις λεφτά, δύναμη και όλα αυτά τα προνόμια; Δε λέω την ιστορία μου για να με λυπηθούν. Είμαι καλά! Όμως καλώ όποιον άνθρωπο έχει βιώσει κάτι τέτοιο να ανοίξει την καρδιά του σε κάποιον άλλο. Το πέρασα και ξέρω πως σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι βοήθεια. Και για μένα το να σας μιλάω γι’ αυτό είναι κομμάτι της δικής μου προσπάθειας να το ξεπεράσω», είπε χαρακτηριστικά η διάσημη σταρ της ποπ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top