Harry-Meghan: Αποκαλύφθηκε ποιος έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον Άρτσι

Την απάντηση έδωσε η λαίδη Κόλιν Κάμπελ

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του πρώην πριγκιπικού ζεύγους στην Όπρα

Αυτό που «έμεινε» περισσότερο στο μυαλό της κοινής γνώμης μετά τη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Όπρα Γουίνφρεϊ είναι η αποκάλυψη για ένα ρατσιστικό σχόλιο σχετικά με το χρώμα που θα έχει ο γιος τους, Άρτσι, από μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

harry Meghan Archie

Μέγκαν Μαρκλ: «Το Παλάτι με ρωτούσε τι χρώμα θα έχει ο Άρτσι»

Συγκεκριμένα, η Meghan ανέφερε ότι άκουγε σχόλια από το παλάτι για το χρώμα του δέρματός της, δηλώνοντας ότι η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε να χρίσει πρίγκιπα τον γιο της, Άρτσι, γιατί ανησυχούσε για το χρώμα που θα έχει.

Η ίδια δεν αποκάλυψε ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας διατύπωσε αυτές τις απόψεις, για να μην προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα.

Πρίγκιπας William: Απαντά σε Harry - Meghan για τον «ρατσισμό στο Παλάτι»

«Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογένειά μου για το θέμα του χρώματος του γιου μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Meghan μείνει έγκυος», πρόσθεσε ο Harry.

Ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπερι διαψεύδει τον «μυστικό γάμο» Meghan-Harry

Τελικά, η λαίδη Κόλιν Κάμπελ -που έχει γράψει και την βιογραφία της Νταϊάνα - ήρθε να λύσει τον γρίφο μέσα από ένα βίντεο στο YouTube, αφού όπως ισχυρίστηκε πηγή από το παλάτι αποκάλυψε το μέλος που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο.

Η κόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ, και θεία του Harry, η πριγκίπισσα Άννα ήταν εκείνη η συγγενής που εξέφρασε τις ανησυχίες της για το χρώμα του Άρτσι. Πρόσθεσε όμως ότι στην πραγματικότητα υπήρξε μία παρανόηση σχετικά με τη δήλωση της, αφού δεν ήταν το χρώμα που την ενόχλησε, αλλά ο προβληματισμός της σχετικά με την έλλειψη θέλησης από την πλευρά της Meghan να σεβαστεί το πολιτιστικό πλαίσιο και τους θεσμούς της βασιλικής οικογένειας.

πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας

Η πριγκίπισσα Άννα έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του Άρτσι / Φωτογραφία: Apimages 

Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας, ο καβγάς με την Κέιτ Μίντλετον και η Νταϊάνα

To Παλάτι, όπως συνηθίζει, αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς της Κάμπελ.  

 

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top