Αποκαλύψεις του Michael Douglas για την υγεία της Catherine Zeta Jones

Ποιόν κατηγόρησε ότι ευθύνεται για την μανιοκατάθλιψή της;

Αποκαλύψεις του Michael Douglas για την υγεία της Catherine Zeta Jones

Την βρετανική ψυχρότητα κατηγόρησε δημόσια ο Michael Douglas για την μανιοκατάθλιψη που έστειλε την Catherine Zeta Jones σε ψυχιατρική κλινική! «Ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος για μένα, οπότε ήταν δύσκολο για την σύζυγο να πει ότι έχει κατάθλιψη», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στην εκπομπή της Oprah Winfrey.

«Η Catherine κατάγεται από την Ουαλία και οι Ουαλοί είναι άνθρωποι σκληροί και ψυχροί, δεν αφήνουν τα αισθήματά τους να φανούν», εξομολογήθηκε ο Douglas και συνέδεσε την υγεία της γυναίκας του με την δική του. Όπως είπε, τους τελευταίους 18 μήνες ο μεγάλος του γιος μπήκε φυλακή, η πρώην σύζυγος του του έκανε μήνυση και ο ίδιος διαγνώστηκε με καρκίνο, γεγονότα που «λύγισαν» την Catherine Zeta Jones.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η 41χρονη ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική καθώς διαγνώσθηκε με διπολική διαταραχή. Αν και δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά της, η κατάσταση της υγείας της έγινε γνωστή και συγκλόνισε την διεθνή showbiz. «Πήγε για να ζητήσει βοήθεια, και κάποιοι από τους άλλους ασθενείς εκεί είπαν "δεν θα πιστέψεις ποιος είναι εδώ". Μόλις έγινε αυτό, πιστεύω ένιωσε ότι καλύτερο ήταν να πει δημόσια την ιστορία της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Michael Douglas στην Oprah.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγός του είναι πλέον καλά. «Γυρίζει μία ταινία και έχει ξαλαφρώσει που όλοι γνωρίζουν το θέμα», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν είναι μόνο ότι πέφτω εγώ ψυχολογικά αλλά παρασύρω και όλους τους υπόλοιπους γύρω μου. Είναι σαν ένα μαύρο σύννεφο από το οποίο πρέπει να βγω και λέω “ωχ πάμε πάλι”», δήλωσε πρόσφατα η Catherine Zeta Jones, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Λουιζιάνα για τα γυρίσματα της ταινίας «Playing the Field», όπου πρωταγωνιστεί με τους Gerard Butler, Jessica Biel και Uma Therman.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top