MasterChef: Η δύσκολη δοκιμασία στις Σπέτσες

Οι δυο μπριγάδες καλούνται να μαγειρέψουν σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία

Στο χθεσινό επεισόδιο, η μπορντό μπριγάδα νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, με τελικό σκορ 3-1. Ο Νίκος Κυψίδης από τη νικήτρια μπριγάδα παρουσίασε το καλύτερο πιάτο, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Ο Άνχελ Σαχπαζής από την γκρι μπριγάδα, μετά και τη Διαδικασία Ψηφοφορίας, αναδείχθηκε ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Απόψε, Τετάρτη 22 Μαϊου, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσορίζουν τους οκτώ καλύτερους του MasterChef 2024 στο πανέμορφο και ιστορικό νησί των Σπετσών!

Οι δυο μπριγάδες καλούνται να μαγειρέψουν σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του νησιού, στην πλατεία Ποσειδωνίου, μπροστά σε ένα από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, το ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο»!

Τα πιάτα που θα ετοιμάσουν, θα πρέπει να τα εμπνευστούν από ιδέες που ξεκινούν έναν αιώνα πίσω, όταν κυριαρχούσε η ελληνική αστική κουζίνα, η οποία άφησε πίσω το χαρακτήρα της ελληνικής παραδοσιακής μαγειρικής και ενσωμάτωσε γεύσεις και συνταγές από την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, τους Αιγυπτιώτες και από τη δυτική Ευρώπη, κυρίως από τη Γαλλική κουζίνα, όπου ξένες τεχνικές και παρασκευές συνδυάστηκαν με τα ελληνικά προϊόντα.

Αρωγός τους σε αυτή τη δοκιμασία θα είναι ένας πολύ αγαπημένος παίκτης του MasterChef, ο Ηλίας Κιαζόλι.

Θα καταφέρει ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Σοφοκλής Πουλής, να την οδηγήσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top