Ελ. Μελέτη: «Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα!»

Τι έχει προβληματίσει και στεναχωρήσει την παρουσιάστρια;

Ελ. Μελέτη: «Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα!»
Ψυχικά «τραύματα» έχει δημιουργήσει στην Ελεονώρα ο χορός που θα εκτελέσει την Κυριακή. Περί της Βραζιλιανικης samba ο λόγος, που έχει βάλει δύσκολα στην παρουσιάστρια!

«Είμαι πολύ προβληματισμένη και χθες πήγα σπίτι μου πάρα πολύ στεναχωρημένη. Γιατί εγώ νόμιζα ότι η samba θα είναι ο χορός μου. Γιατί όταν είχαμε αρχίσει να χορεύουμε με τον Ηλία μου είχε πει “έχεις καταπληκτικό κορμί για latin χορούς. Εσύ είσαι για samba μου λέει”».

Αυτό άκουσε και η Ελεονώρα και αναθάρρησε, έλα όμως που στην πράξη τα βρήκε σκούρα! «Ακούω και εγώ samba, λέω εντάξει Πατρινό Καρναβάλι για πάντα. Με πωπουδάκια, μπουτάκια, κροσσάκια να τρέχουν και κουνηματάκια. Ακούω και το τραγούδι, ενθουσιάζομαι γιατί είναι καταπληκτικό και ονειρεύομαι την ώρα και στη στιγμή που θ΄αρχίσουν οι πρόβες για τη samba, νόμιζα ότι θα την ξεπετάξουμε και εύκολα».

Τα φαινόμενα όμως απατούν και τελικά κατέληξε μόνο χθες να κάνει 6 ώρες πρόβα! «Παιδιά δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα» εξομολογήθηκε στην εκπομπή της, ενώ έγραψε τον πόνο της και στο Twitter, χαρακτηρίζοντας την samba πιο δύσκολη και από Άλγεβρα!

«Είναι το πιο άβολο, το πιο δύσκολο και το πιο αφύσικο πράγμα που καλείται να κάνει το σώμα» είπε,αφού στη σκέψη και μόνο την πιάνει φαγούρα.

Όσο για τον Ηλία τον χορογράφο της; δεν θέλει να τον βλέπει με τα βασανιστήρια που της κάνει.

Πάντως το 10αρι της το πήρε η Ελεονώρα και μάλιστα πριν καν χορέψει! Ποιος της το έδωσε; ο αρχισυντάκτης της Θέμης Μάλλης που βγήκε live βαθμολογώντας την με άριστα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video και ακούστε το τραγού��ι με το οποίο θα χορέψει samba η Ελεονώρα Μελέτη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top