Θα γίνει μανούλα η Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Το καλοκαίρι θα παντρευτεί τον Δ. Εμμανουλίδη

Θα γίνει μανούλα η Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Την όμορφη ξανθιά ψυχολόγο Σάντυ Κουτσοσταμάτη οι περισσότεροι την γνώρισαν μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, την περίοδο που ήταν το έτερον ήμισυ του Αντώνη Κανάκη. Τα παιδιά έχουν καιρό που χωρίσανε, τραβήξανε ο καθένας τον δρόμο του και τώρα μαθαίνουμε ότι η Σάντυ όχι απλά έχει γίνει μελαχρινή, όχι μόνο έχει βρει τον άνδρα της ζωής της, με τον οποίο σύντομα σκοπεύει να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά περιμένει και το παιδί του! Ναι, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη σύντομα θα γίνει μανούλα!!!

Σύμφωνα με την Real Life, η ��μορφη ψυχολόγος θα ενωθεί το καλοκαίρι με τα δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Μάλιστα, ο γάμος θα γίνει στην Χαλκιδική, έναν προορισμό που λατρεύει το ζευγάρι και συνηθίζει να περνά μεγάλο μέρος των διακοπών του. Αυτό όμως θα είναι μόνον η αρχή. Σε μερικούς μήνες από τώρα οι δυο τους θα κρατάνε στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, αφού η Σάντυ Κουτσισταμάτη είναι έγκυος.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι σε σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης, όπου έκαναν τα ψώνια για τις γιορτές προτού επιστρέψουν και πάλι στο σπίτι τους στο Πανόραμα. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του βίντεο, η κοιλίτσα της 29χρονης ψυχολόγου άρχισε σιγά σιγά να φαίνεται...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top