Μαρία Μπακοδήμου: Θα παντρευόταν για τρίτη φορά;

Η γνώμη της για τους gay, την τηλεόραση και τον Φώτη

Μαρία Μπακοδήμου: Θα παντρευόταν για τρίτη φορά;

Η ζωή της Μαρίας Μπακοδήμου μοιράζεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις για τα δύο της παιδιά, το σπίτι της, και την εκπομπή της «Φώτης-Μαρία live» στο Star, που μεταδίδεται Δευτέρα με Παρασκευή, στις έξι το απόγευμα και την οποία παρουσιάζει μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Πώς θα αντιδρούσε εάν ποτέ της πρότειναν να «μετακομίσει» σε κάποιο πρωινό πόστο;

«Εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η ζώνη. Είναι μια ζώνη που θα ήθελα να κάνω αργότερα στην τηλεόραση-μακροπρόθεσμα εννοώ-και που νομίζω ότι και ηλικιακά θα μπορούσε να μου ταιριάζει. Θεωρητικά μιλάω. Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται σε αυτή την ζώνη, τα πάει μια χαρά και δεν νομίζω ότι το κανάλι έχει πρόθεση να αλλάξει κάτι».

Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να αποκαλύψει πώς ένιωθε μετά από κάποια επαγγελματική αποτυχία στο παρελθόν. «Υπάρχουν φορές που η ποιότητα της δουλειάς με στενοχωρούσε περισσότερο από την τηλεθέαση. Στενοχωριέμαι για τις αποτυχίες, αλλά στενοχωριέμαι όσο σε ένα καλό παιχνίδι Trivial. Μετά το ξεχνάω. Και έχω καταλήξει πως σε ό, τι έχω πετύχει μαζί με τον Φώτη, καθώς και αντίστοιχα σε ό, τι έχω αποτύχει είναι εξαιτίας των ίδιων πραγμάτων. Αντιμετωπίζουμε κάποιες φορές την δουλειά μας αλλά και την ζωή μας λίγο ερασιτεχνικά».

Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, λέει η Μαρία Μπακοδήμου, ως δίδυμο, είναι εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλο. Ξεκαθαρίζει ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται να κάνει οτιδήποτε επαγγελματικό μόνη χωρίς εκείνον.

Η παρουσιάστρια μιλά για την ψυχανάλυση που έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμισι χρόνο, καθώς και για τους gay λέγοντας ότι δεν θα είχε αντίρρηση να παντρέψει ένα τέτοιου είδους ζευγάρι, ενώ απαντά και στην ερώτηση εάν έχει συμβεί να την προσεγγίσουν ποτέ γυναίκες ερωτικά ή να την φλερτάρουν. «Ναι» λέει γελώντας και προσθέτει: «Έχω την εντύπωση ότι οι γυναίκες είναι πιο επιθετικές από τους άνδρες όταν φλερτάρουν άλλες γυναίκες, σοκάρει λίγο αυτή η πίεση. Παρ’ όλο που είμαι ένας πολύ ανοικτός άνθρωπος, έχω αισθανθεί πίεση. Έναν άνδρα που σε φλερτάρει, δεν θα έφθανες ποτέ στο σημείο να τον σπρώξεις, ενώ με μια γυναίκα έφτασα σε μια τέτοια περίεργη κατάσταση, γιατί ήταν πολύ απαιτητική απέναντί μου. Ξέφυγε από τα όρια».

«Δεν μου λέει τίποτα ο γάμος», καταλήγει στην συνέντευξή της στο People η Μαρία Μπακοδήμου, όταν την ρωτούν εάν θα παντρευόταν για τρίτη φορά. «Η ουσία είναι που έχει σημασία. Και η ουσία είναι να είσαι με κάποιον με τον οποίο να υπάρχει ανάμεσά σας σεβασμός αγάπη και να αισθάνεσαι ότι είναι το άλλο σου μισό. Εγώ δεν έμεινα πολύ καιρό παντρεμένη σε κανέναν από τους δύο μου γάμους. Δεν είχα πάρει το ρόλο μου πολύ στα σοβαρά και μάλλον τελικά δεν ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top