«Πυρ και μανία» η Ελισάβετ με τον Κάρολο

Γιατί ο γιος θα «τ´ακούσει» από την μαμά του;

«Πυρ και μανία» η Ελισάβετ με τον Κάρολο

«Πύρ και μανία» με τον γιο της Κάρολο είναι η βασίλισσα Ελισάβετ. Κι αυτό γιατί ο Charles, κάλεσε ωραία ωραία όλους τους γαλαζοαίματους στην γαμήλια δεξίωση που θα παρατεθεί την παραμονή του γάμου του William και της Kate, αλλά μετά «έγινε καπνός.

Ο Κάρολος έχει «αράξει» με την σύζυγό του Camilla στην Σκωτία και σκοπεύει να γυρίσει στο Λονδίνο στο.. παρα πέντε και να μην εμφανιστεί καν στο δείπνο για γαλαζοαίματους που έχει προγραμματιστεί την παραμονή του γάμου στις 28 Απριλίου, στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Μάνταριν Οριένταλ, με θέα στο Χάϊντ Παρκ.

Η βασίλισσα έχει εξοργιστεί που ο Κάρολος αφήνει πάνω της όλο το βάρος της υποδοχής των ξένων βασιλέων και πριγκίπων και που σηκώθηκε κι έφυγε την ώρα που οι υπόλοιποι τρέχουν πανικόβλητοι για τις τελευταίες προετοιμασίες. Στην περίπτωση λοιπόν που ο Κάρολος επιμείνει στην απόφαση του και δεν γυρίσει εγκαίρως για το δείπνο με τους γαλαζοαίματους, η Ελισάβετ -που τυπικά είναι η οικοδέσποινα- θα υποδεχτεί τα μέλη των ξένων βασιλικών οικογενειών με τον σύζυγό της Δούκα του Εδιμβούργου και τα υπόλοιπα παιδιά της. Μόνο που ο Κάρολος δεν θα είναι εκεί για να καλωσορίσει αυτούς που εκείνος κάλεσε, παρόλο που ο William και η Kate θα προτιμούσαν έναν πιο «μαζεμένο» γάμο, με λιγότερους επίσημους προσκεκλημένους.

Όσο για την ταυτότητα των γαλαζοαίματων που προσκλήθηκαν; Σίγουρα θα είναι τα μέλη των ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών, όπως οι βασιλείς της Ισπανίας Χουαν Κάρλος και Σοφία, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, αλλά και ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος.

Στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονται και βασιλείς εκτός Ευρώπης, όπως το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας, ο πρίγκιπας-διάδοχος του Μπαχρέϊν, ο βασιλιάς των νήσων Τόγκα στον νότιο Ειρηνικό αλλά και ο Σουλτάνος του Μπρουνέι, ο πλουσιότερος γαλαζοαίματος με προσωπική περιουσία 28 δις ευρώ. Στο Σουλτάνο ανήκει το ξενοδοχείο Ντόρτσεστερ στο Λονδίνο αλλά και 17 ιδιωτικά αεροπλάνα το ένα από τα οποία διαθέτει επίχρυσα έπιπλα, 2643 πανάκριβα αυτοκίνητα, ένα γιοτ 55 μέτρων κι ένα αυθεντικό πίνακα του Ρενουάρ, που αξίζει πάνω από 56 εκατομμύρια ευρώ!

Αξιοπρόσεκτος προσκεκλημένος, ο βασιλιάς Μσβάτι 3ος της Σουαζιλάνδης, ο οποίος έχει 14 γυναίκες και τουλάχιστον 23 παιδιά. Ο βασιλιάς γιόρτασε πριν δυο χρόνια τα 40α γενέθλιά του με ένα τεράστιο πάρτι σε γήπεδο ποδοσφαίρου γεμάτο με 10.000 ημίγυμνες υπηκόους του. Ο Μσβάτι διαθέτει ένα στόλο από λιμουζίνες, μεταξύ των οποίων και μια Μέημπαχ που κοστίζει 300.000 ευρώ, παρόλο που το 70% του λαού του ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας. Στον γάμο του William και της Kate πάντως δεν προσεκλήθησαν οι γυναίκες του, ίσως για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Υπάρχει επίσης και ο βασιλιάς του Μπουτάν, ενός κράτους στα Ιμαλάια, ο οποίος θεωρεί την «Ακαθάριστη Εθνική Ευτυχία», σημαντικότερη από το «Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν» και έχει απαγορεύσει στο λαό του την ορειβασία, το κολύμπι, το κάπνισμα ενώ όσο παράξενο κι αν ακούγεται απαγορεύεται επίσης να πετάει κανείς πέτρες στα ποτάμια. Βασιλιάς είναι ό,τι θέλει κάνει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top