Από την Chopard o Xρυσός Φοίνικας των Καννών

Μάθετε τα πάντα για το πολυπόθητο «κόσμημα» του φεστιβάλ

Από την Chopard o Xρυσός Φοίνικας των Καννών

Για 14η συνεχή χρονιά θα κατασκευαστεί από τα εργαστήρια της Chopard ο Χρυσός Φοίνικας, η μεγαλύτερη διάκριση για την καλύτερη ταινία στο Φεστιβάλ των Καννών! Οι μινι Φοίνικες που απονέμονται στην ανδρική και γυναικεία ερμηνεία και το Trophee Chopard είναι επίσης δια χειρός του ελβετικού οίκου.

Ο Χρυσός Φοίνικας σχεδιάσθηκε ξανά το 1998 από την Caroline Gruosi-Scheufele και θα παραδοθεί κατά την τελετή λήξης του φετινού Φεστιβάλ, στις 22 Μαΐου.

Στις 14 Μαΐου, ο Robert de Niro θα είναι ο ανάδοχος του Trophee Chopard 2011, το οποίο και θα επιδώσει σε δύο νέους ηθοποιούς - υποσχόμενα ταλέντα του διεθνούς κινηματογράφου. Μεταξύ άλλων, το βραβείο έχουν παραλάβει στο παρελθόν οι Marion Cotillard, Jonathan Rhys-Meyers, Diane Kruger και Gael Garcia Bernal.

Οι σταρ θα συναντηθούν στο Chopard Lounge στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Martinez, με θέα την Croisette και το Palais des Festivals, ενώ στις 16 Μαΐου ο ελβετικός οίκος θα παρουσιάσει ένα «λαμπερό» σόου με πρωταγωνιστές το Crazy Horse του Παρισιού και τον Bob Sinclar.

Τέλος, κατά την διάρκεια του κόκκινου χαλιού, ο Chopard θα αποκαλύψει δημιουργίες του από την συλλογή «Haute Joaillerie Red Carpet», που συνδυάζουν διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια, ζαφείρια και άλλες φίνες πέτρες και θα στολίσουν τις εμφανίσεις των επωνύμων!

Στη διάρκεια του Φεστιβάλ, ο κόσμος του σινεμά συγκεντρώνεται για μια φιλανθρωπική βραδιά υπέρ του amfAR, που αγωνίζεται εναντίον του AIDS, που θα γίνει στις 19 Μαΐου στο Hotel du Cap-Eden Roc.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top