«Πώς θα ντύσω την Ρούλα στην πρεμιέρα του Greek Idol»

Τί αποκαλύπτει η Λιάνα Καμπά για την εμφάνιση της Ρούλας

«Πώς θα ντύσω την Ρούλα στην πρεμιέρα του Greek Idol»

«Στην πρεμιέρα του Greek Idol θα δείτε μια πολύ ροκ και φρέσκια Ρούλα Κορομηλά. Αυτό που θα δείτε, θα την αντιπροσωπεύει. Θα είναι… Ρούλα και όχι κάποια άλλη», δήλωσε η σχεδιάστρια Λιάνα Καμπά, η οποία όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα επιμελείται την εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στο ριάλτι τραγουδιού του Alpha.

Η σχεδιάστρια που εκτός από παλιά συνεργάτιδα είναι και στενή φίλη με την οικοδέσποινα του Greek Idol, αποκάλυψε ότι έχοντας συναντηθεί αρκ��τές φορές με την Ρούλα, που έχει αισθητά μικρότερο βάρος σε σχέση με πέρυσι, θα επιλέγει απλά ρούχα και όχι τα «βαριά» ταγιέρ με τα οποία εμφανιζόταν τουλάχιστον στην αρχή του σοου η Ρούλα.

«Η Ρούλα, ό,τι και να φορέσει, μπορεί πολύ εύκολα να το υποστηρίξει. Όμως, θέλει απλά πράγματα. Πιο εύκολα. Εξάλλου, έχω δει τις περυσινές της εμφανίσεις και δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσαν. Και δεν μου άρεσαν γιατί απλά δεν ήταν η Ρούλα αυτό που έβλεπα. Ηταν κάποια άλλη. Δηλαδή, βλέποντάς την από μακριά, δεν καταλάβαινες ότι είναι η Ρούλα, νόμιζες ότι ίσως ήταν κάποια άλλη», δήλωσε.

Στενά παντελόνια, στενές φούστες, κοντά σακάκια και κοντά μπουφάν έχει στο μυαλό της η Λιάνα Καμπά για την Ρούλα. Με φαρδιά ρούχα αποκλείεται όπως λέει να την δούμε, τουλάχιστον όσο η κα Καμπά συνεργάζεται μαζί της. Όμως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε την Ρούλα με «καυτό» μίνι, ακόμη και σορτσάκι, όπως είχε πει η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή! «Γιατί όχι;», αναρωτήθηκε…

Δείτε την αποκλειστική της συνέντευξη στην Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top