Ζευγάρι με την Jennifer Aniston ο Bradley Cooper;

Βρήκε... παρηγοριά ένα μήνα μετά τον χωρισμό του

Ζευγάρι με την Jennifer Aniston ο Bradley Cooper;

Μπορεί να έχει μόλις ένα μήνα που χώρισε από την Renee Zellweger, ωστόσο, ο Bradley Cooper φαίνεται πως βρήκε ήδη την αντικαταστάτρια... Ποιά είναι; Η Jennifer Aniston, με την οποία έβγαινε και το 2009!

Πηγή από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών αποκάλυψε στο αμερικανικό «People» πως Jennifer και Bradley έχουν έρθει ξανά πολύ κοντά. «Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται συχνά. Η Jennifer πάντα έτρεφε μία συμπάθεια για το Bradley και πιστεύει ότι είναι ελκυστικός και γοητευτικός. Επίσης, εκτιμά το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων, αγαπάει τα σκυλιά και είναι αφοσιωμένος στην υποκριτική. Έχουνε πολλά κοινά οι δυο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 42χρονη Ελληνο-αμερικανίδα σταρ και ο 36χρονος συνάδελφός της γνωρίστηκαν το 2009, οπότε και ο φακός τους είχε «τσακώσει» σε έξοδο για δείπνο στην Νέα Υόρκη. Άγνωστο γιατί, η γνωριμία δεν προχώρησε ποτέ... Μάλιστα, λίγο καιρό μετά ο Bradley έγινε ζευγάρι με την Renee Zellweger.

Βρε λέτε ο 36χρονος ηθοποιός να άφησε την μία για να γυρίσει στην άλλη που γνώρισε πρώτα; Αν αυτό δεν είναι πισωγύρισμα, τότε τι είναι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top