Γ. Αρμένης: «Οι μακαρονάδες άχνιζαν και εγώ δεν είχα να φάω»

Τα δύσκολα χρόνια του γνωστού ηθοποιού

Γ. Αρμένης: «Οι μακαρονάδες άχνιζαν και εγώ δεν είχα να φάω»

Μπορεί να έκανε μία αξιόλογη καριέρα και να αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, όμως ο Νίκος Αρμένης όπως λέει σε συνέντευξή του στο περιοδικό « Εγώ Weekly» τα πράγματα γι αυτόν ήταν πολύ δύσκολα: «Γεννήθηκα πάμφτωχος και μεγάλωσα χωρίς πατέρα μόνος μου στα πεζοδρόμια».

Τα παιδικά του χρόνια τα χαρακτηρίζει «φρικτά» καθώς αντί να ζήσει την ηλικία του όπως κάθε παιδί, βγήκε από τα εφτά του χρόνια στο μεροκάματο «Έφτασα να μην έχω να φάω. Ακόμη θυμάμαι κάποιες μακαρονάδες με κιμά που άχνιζαν και που εγώ δεν τις έφαγα ποτέ»

Όταν πήγαινε στα σπίτια των θείων του και τον ρωτούσαν αν έχε�� φάει ενώ ήταν νηστικός έλεγε πως είναι χορτάτος καθώς η μητέρα του, του δίδαξε πως πρέπει να είναι υπερήφανος.

Ακόμη και τώρα μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας στην τηλεόραση και στο θέατρο παραδέχεται πως συνεχίζει να περνάει δύσκολα καθώς αγωνία για το γιο του και για τις αξίες που θέλει να του εμφυσήσει.

«Υπάρχουν τόσοι ηθοποιοί που είναι άνεργοι και δεν έχουν δουλειά και κάποιες περσόνες παρουσιάζουν προγράμματα, παίζουν και πρωταγωνιστούν σε σήριαλ αλλά και στο θέατρο» επισημαίνει ο Γιώργος Αρμένης.

Δείτε τον ηθοποιό να πρωταγωνιστεί στο « Ιππείς» τους Αριστοφάνη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top