«Απολαμβάνω την νέα σελίδα στην ζωή μου»

Η Ελλη Κοκκίνου, ο έρωτας και το δεύτερο παιδί

«Απολαμβάνω την νέα σελίδα στην ζωή μου»

Χωρίς απολύτως καμία διάθεση να κρυφτεί ή να αποφύγει κάποια ερώτηση, η Ελλη Κοκκίνου μίλησε για την σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αστειεύθηκε μαζί της ακόμη και για το ύψος του συντρόφου της τραγουδίστριας!

«Είναι η πρώτη μου σχέση μετά από έναν χωρισμό και αυτό ιντριγκάρει τους άλλους δημοσιογραφικά. Είναι η νέα μου σχέση και το κατανοώ αυτό. Όλο αυτό που γίνεται σήμερα, σε γενικές γραμμές το ήξερα αλλά δεν το είχα ζήσει στο πετσί μου. Τώρα το ζώ στο πετσί μου. Φτάνω στο σημείο να βγαίνω από το σπίτι μου και να ψάχνω μέρος να κρυφτώ. Θέλω να την επισημοποιήσω όχι στον κόσμο, αλλά σε μένα σε προσωπικό επίπεδο, όχι για τους άλλους», είπε η Έλλη. «Καλά εσύ έχεις και ολόκληρο όγκο πίσω από τον οποίο μπορείς να κρυφτείς», της είπε χαριτολογώντας η Ελένη, αστειευόμενη με το ύψος του αγαπημένου της Έλλης.

Η ερμηνεύτρια που είπε ευθέως ότι θέλει να απολαύσει την νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην ζωή της, χωρίς να κρύβεται, αλλά και χωρίς να διατυμπανίζει τίποτα, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει κι άλλο παιδί. «Σε γενικές γραμμές, με αγχώνουν κάποια πράγματα και θέλω να τα απολαύσω, αλλά από την άλλη σκέφτομαι και κάποια άλλα που με συγκρατούν», συμπλήρωσε. «Μου αρέσει η σχέση. Μου αρέσει η συντροφικότητα, το π��ιχνίδι και επειδή ζω έντονες καταστάσεις γενικότερα, αυτό μου φέρνει πολύ μεγάλη ισορροπία στην ζωή μου».

Όταν ρωτήθηκε από την Ελένη για το φλερτ που συχνά δέχεται από τους παίκτες του Greek Idol, απάντησε ότι το απολαμβάνει.

Όσον αφορά τέλος τα μαλλιά της, που είναι σκούρα από μέσα και πιο ανοικτά προς τα έξω, είπε απλώς ότι είναι μία μόδα Η βάση είναι σκούρα και το κάτω μέρος ανοίγει. «Δηλαδή εγώ πόσο πρέπει να περιμένω για να κατέβει η ρίζα μου για να κάνω κάτι ανάλογο;» την ρώτησε η Ελένη. «Να κάνεις ανταύγειες…» της πρότεινε η καλή της φίλη και κριτής του Greek Idol.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top