Ελένη Μ��νεγάκη: «είμαι στη θέση μου. Περίεργο ε;»

Μόνο ο «Καφές» ήταν on air και εκείνη θυμήθηκε το μόντελινγκ

Ελένη Μενεγάκη: «είμαι στη θέση μου. Περίεργο ε;»

Δεν μας άφησε παραπονεμένους η Ελένη Μενεγάκη: ο «Καφές» ήταν η μοναδική εκπομπή που προβλήθηκε στη ζώνη 10 - 1 λόγω της απεργίας στα μέσα ενημέρωσης. «Περίεργο ε; Είμαι στη θέση μου», είπε ξεκινώντας η παρουσιάστρια, που γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τι έκανε όταν ήταν μοντέλο!

Καλημερίζοντας το κοινό, η παρουσιάστρια αστειεύτηκε με το ότι η εκπομπή της προβλήθηκε σε μέρα απεργίας. «Συμβαίνουν κι εκπλήξεις καμιά φορά», είπε μεταξύ άλλων.

Η συνέχεια είχε... αναπόληση, καθώς η Ελένη θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και την εποχή που φωτογραφιζόταν ως μοντέλο από τον Τάκη Διαμαντόπουλο.

«Αυτό που μου έχει μείνει από εκείνη την εποχή ήταν η ταλαιπωρία που τραβούσα με τις συγκοινωνίες. Έπαιρνα πολλά λεωφορεία για να πάω στις διάφορες περιοχές που με έστελναν. Απορώ πραγματικά πώς τα κατάφερνα και πήγαινα σε όλα αυτά τα μέρη. Σήμερα αν μου πείτε να πάω σε κάποιες από τις περιοχές εκείνες, το σίγουρο είναι ότι θα χαθώ», είπε χαρακτηριστικά.

Τόσο εύκολα χανόταν, που δεν θυμάται καν σε ποιές περιοχές είχε πάει! Προσπάθησαν, ξαναπροσπάθησαν, αλλά τίποτα δεν κατάφεραν οι συνεργάτες της, όταν τους μίλησε για μια περιοχή από Φ πάνω από την Καισαριανή... Αυτό κι αν ήταν κουίζ!

Να δούμε τι θα θυμηθεί η Ελένη, όταν δει τα σημερινά νούμερα του «Καφέ» που έπαιξε μπάλα χωρίς τις άλλες εκπομπές απέναντι... Αναρωτιέστε αν θα κάνει και αύριο εκπομπή; Η ίδια το άφησε να αιωρείται: «ραντεβού αύριο το πρωί, στις 10. Ε; Ή όχι; Θα δείξει!», είπε χαρακτηριστικά στο κλείσιμό της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top