Υιοθετεί την κορούλα του Ντόντα η Αθηνά Ωνάση

Συγκλονισμένη από την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του

Υιοθετεί την κορούλα του Ντόντα η Αθηνά Ωνάση

«Θα υιοθετήσω την Βιβιάν. Την αγαπώ και θέλω να ζήσει μαζί μου για πάντα», εξομολογείται η Αθηνά Ωνάση και μιλά με τα καλύτερα λόγια για την κορούλα που απέκτησε ο Ντόντα με την πρώην σύντροφό του, Σιμπέλ Ντόρσα, η οποία αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Real News», η χρυσή κληρονόμος έχει αποφασίσει να υιοθετήσει την Βιβιάν αλλά και τον Φερνάντο, τον γιό που απέκτησε η Ντόρσα με τον επιχειρηματία Φερνάντο Όλιβα. Η διαδικασία θα γίνει υπό άκρα μυστικότητα και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς δεν υπάρχουν νομικά εμπόδια.

«Σίγουρα θα την υιοθετήσει η Αθηνά. Θα κάνει ό,τι ακριβώς της πει ο Ντόντα», λέει φίλος της Ντόρσα, ο Χ. Έμερτ, διατηρώντας ωστόσο επιφυλάξεις για τον τρόπο με τον οποίο θα μεγαλώσει η μικρή. «Θα μεγαλώσει σαν ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο. Θα έχει ό,τι θελήσει, εκτός από την αγάπη και την φροντίδα που μόνο η Σιμπέλ μπορούσε να της δώσει».

Και η Βιβιάν και ο Φερνάντο ζούσαν με τον Αλβάρο και την Αθηνά στο Βέλγιο με την άδεια της Σιμπέλ, με τα δημοσιεύματα να λένε πως ο Ντόντα είχε δώσει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια στην πρώην αγαπημένη του για να πάρει τα παιδιά. «Έχω την συνείδησή μου καθαρή», δήλωσε ο ίδιος, επιχειρώντας να βάλει τέλος σε αυτές τις φήμες.

Πάντως, στο γράμμα που άφησε πριν πηδήξει από τον 7ο όροφο, η Ντόρσα ήταν καταπέλτης κατά του ζευγαριού, γράφοντας μεταξύ άλλων στην Αθηνά ότι δεν θα βρει ποτέ την αληθινή αγάπη.

Δείτε γιατί αυτοκτόνησε η Σιμπέλ Ντόρσα και τι ανέφερε στην τελευταία επιστολή της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top