Η αφιέρωση της Βίσση στον αδικοχαμένο φίλο της

Το συγκινητικό κλείσιμο της συναυλίας της στην Κύπρο

Η αφιέρωση της Βίσση στον αδικοχαμένο φίλο της

Θλιβερές μνήμες που κρατά καλά φυλαγμένες αποκάλυψε η Άννα Βίσση στην συναυλία στην Κύπρο, καθώς αφιέρωσε το τελευταίο τραγούδι της βραδιάς στον καλό της φίλο Άντη Χατζηκωστή, που έπεσε θύμα πυροβολισμών έξω από το σπίτι του, πριν από περίπου 1,5 χρόνο.

Φορτισμένη συναισθηματικά, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν δίστασε να πει από το μικρόφωνο όλα όσα ένιωθε, πριν αποχαιρετίσει το κοινό με ένα μοναδικό τραγούδι.

«Το τελευταίο τραγούδι για σήμερα θέλω να το αφιερώσω σε ένα φίλο, που δεν είναι πια μαζί μας. Εύχομαι να μας βλέπει από εκεί και να χαμογελάει. Είχε ελπίσει κάποια στιγμή να με δει εδώ να τραγουδάω και... ολοκληρώθηκε το μισό από αυτό. Δυστυχώς, δεν είναι εδώ, αλλά είναι στην καρδιά μου, είναι στην καρδιά πολλών ανθρώπων που τον έχουν αγαπήσει. Τελευταίο τραγούδι για τον Άντη Χατζηκωστή, το “Γιασεμί», είπε χαρακτηριστικά η Άννα.

Οι θαυμαστές της την χειροκρότησαν θερμά και σιγοτραγούδησαν μαζί της, όσο εκείνη με την φωνή της τους έκανε πραγματικά να ανατριχιάσουν...

Η δολοφονία του 43χρονου Κύπριου επιχειρηματία είχε σοκάρει διπλά την Άννα, καθώς λίγους μήνες νωρίτερα είχε χάσει έναν άλλο καλό της φίλο, τον παραγωγό της Γκρεγκ Λαντάνι, που έπεσε από ράμπα σε κυπριακό γήπεδο όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top