Ποιά παίκτρια talent show διατηρεί δεσμό με γνωστό ποδοσφαιριστή;

Κάντε κλικ και μάθετε την απάντηση!

Ποιά παίκτρια talent show διατηρεί δεσμό με γνωστό ποδοσφαιριστή;

Μπορεί να ασχολείται με το τραγούδι και να θέλει να κάνει μεγάλη καριέρα, ωστόσο, η 22χρονη Μαλού Κυριακοπούλου έχει πετύχει ήδη... γκολ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παίκτρια του «Greek Idol» διατηρεί σχέση με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Luciano Bonifacio, που αγωνίζεται στον Λεβαδειακό!

Η σχέση της 22χρονης με τον 29χρονο έγινε πρόσφατα γνωστή μέσα από δημοσίευμα του περιοδικού «Down Town», ενώ η εφημερίδα «Espresso» δημοσιεύει σήμερα περισσότερες πληροφορίες για το ειδύλλιο.

Κατά την εφημερίδα, η Μαλού και ο Luciano γνωρίστηκαν πριν το talent show στην Καλαμάτα, όπου ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν πριν «μετακομίσει» στην Λιβαδειά.

Παρά την χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει, η 22χρονη δεν παραλείπει να «πεταχτεί» μέχρι την πόλη για να δει τον καλό της, παρά τις πρόβες και λοιπές προετοιμασίες για το «Greek Idol».

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο, 14 και 15 Μαΐου που δεν έγινε το live, η τραγουδίστρια επισκέφτηκε τον καλό της και το ζευγάρι δεν πέρασε απαρατήρητο...

Εντύπωση μας κάνει πάντως... Ακόμα και πρόσφατα, στην εκπομπή «Κους Κους», η Μαλού δήλωσε... μόνη, επικαλούμενη το βαρύ πρόγραμμα που έχει στο talent show και την προτεραιότητα που δίνει στο τραγούδι. Δεν λέμε... να τα κρύψεις τα προσωπικά σου αγάπη μου - μικρή δεν είσαι όμως για τόοοοοσο βεντετισμό;

Δείτε εμφάνιση της 22χρονης στο 6ο live του «Greek Idol»

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top