Στην κορυφή της αγάπης του κόσμου Σαμαράς - Μελέτη

Πρώτοι τερμάτισαν στην ψηφοφορία του χθεσινού «Dancing»

Στην κορυφή της αγάπης του κόσμου Σαμαράς - Μελέτη

Πραγματικό σοκ ήταν η αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη από το «Dancing With The Stars», όμως, ο κόσμος φαίνεται πως έχει την παρουσιάστρια στην καρδιά του: δεύτερη στην ψηφοφορία του κοινού ήταν η παρουσιάστρια, ενώ την πρωτιά κέρδισε ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Όπως μετέδωσε το «Super Star», τα αποτελέσματα κοινού και κριτικής επιτροπής ήταν αντιστρόφως ανάλογα: η Ελεονώρα είχε την δεύτερη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και ήταν δεύτερη στην ψηφοφορία, ενώ η Νάντια Μπουλέ -με την οποία κοντραρίστηκε για την παραμονή- ήταν πρώτη στη βαθμολογία των κριτών αλλά τελευταία στις ψήφους του κοινού.

Αναλυτικά, η σειρά των επώνυμων χορευτών στην ψηφοφορία του κοινού ήταν: Τρύφωνας Σαμαράς, Ελεονώρα Μελέτη, Αργύρης Αγγέλου, Κώστας Μαρτάκης, Αγγελική Ηλιάδη, Νάντια Μπουλέ.

«Να ξέρετε ότι με την ψήφο σας χθες -και όχι μόνο- μας φέρατε στην δεύτερη θέση προτίμησης του κοινού. Και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», έγραψε πριν από λίγο στο Twitter της η Ελεονώρα.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής της, η 32χρονη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αποχώρησή της, λέγοντας πως την είχε προαισθανθεί μετά από όνειρο που είδε με την Νάντια Μπουλέ το προηγούμενο βράδυ, όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr!

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top