Είχαν ερωτική σχέση Μακρόπουλος - Θεοδωρίδου;

Τι υποστηρίζει η εν διαστάσει σύζυγος και τι ο τραγουδιστής

Για παράνομη σχέση με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου κατηγορούσε τον Νίκο Μακρόπουλο η εν διαστάσει σύζυγος του, όπως υποστηρίζει ο τραγουδιστής στην αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει. Τον τελευταίο χρόνο, ο Νίκος Μακρόπουλος είχε μετακομίσει στη Γλυφάδα και επικοινωνούσε με την 45χρονη σύζυγό του μέσω... εξώδικων!

Την ώρα που οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να βρεθούν στα δικαστήρια στο τέλος του Ιουνίου, ο τραγουδιστής απαντά με την αγωγή διαζυγίου του σε όσ�� του καταλογίζει η εν διαστάσει σύζυγός του.

«Είχα πρεμιέρα με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και η ενάγουσα, σε έξαλλη κατάσταση και λίγο πριν την αναχώρησή μου για το χώρο εργασίας, μου πέταξε έξω από το σπίτι, στις λάσπες του δρόμου, όλα τα ρούχα μου, ακόμη κι εκείνα που προόριζα να χρησιμοποιήσω στο κέντρο που θα εμφανιζόμουν. Φαντασιώθηκε ότι ήταν πιθανό να διατηρώ σχέσεις με τη συνάδελφό μου», αναφέρει ο τραγουδιστής στην αγωγή διαζυγίου του. Μάλιστα, όπως συνεχίζει, το επεισόδιο αυτό ήταν η αφορμή για να εμφανιστεί «με ρούχα σε τραγική κατάσταση» στην πρεμιέρα του νυχτερινού σχήματος, αλλά και μπροστά στα μέσα ενημέρωσης που ζητούσαν δηλώσεις!

Από την πλευρά της, η 45χρονη υποστηρίζει πως ο Νίκος Μακρόπουλος την έβριζε και την απειλούσε: «οι όποιες επαφές είχαμε εμπεριείχαν πάντα απειλές, ύβρεις, προσβολές... Στη μητέρα μου είπε εν εξάλλω κατάσταση ότι θα μου κάνει κακό, με περισσότερες λεπτομέρειες», αναφέρεται στην δική της αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με τα ασφαλιστικά μέτρα που η ίδια έχει καταθέσει, ο τραγουδιστής απαγορεύεται να πλησιάζει τη βίλα τους στο Μαρούσι! «Προς αποφυγή διαπληκτισμών πρέπει να διαταχθεί η απομάκρυνση του από την οικογενειακή στέγη, ο οποίος ισχυρίζεται αναληθώς ότι δήθεν εγώ του στερώ την είσοδο υπό την έννοια να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα και να μην έρχεται κάθε λίγο να δημιουργεί φασαρίες εκφοβίζοντας και ταράζοντάς με», ισχυρίζεται η 45χρονη.

Οι ήδη τεταμένες σχέσεις του ζευγαριού «δυναμιτίζονται» ακόμα περισσότερο για το μοίρασμα της περιουσίας αλλά και την μηνιαία διατροφή ύψους 3.000 ευρώ που διεκδικεί η σύζυγος.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top